Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ελλάδα-Σλοβενία 0-0


Η Εθνική Ομάδα προσπάθησε, πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Σλοβενίας, η οποία, με το 0-0 που απέσπασε στη Ριζούπολη, τερμάτισε στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου της League C και κέρδισε την άνοδο στη League B του Nations League. Στο 90΄ αποβλήθηκε ο Παντελής Χατζηδιάκος για φάουλ στον Σπόραρ που έβγαινε μόνος του με τον Βλαχοδήμο.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας (79΄ Μασούρας), Τσιμίκας (90΄ Κυριακόπουλος), Κουρμπέλης, Ζέκα (67΄ Τζόλης), Λημνιός, Μπακασέτας, Φορτούνης, Γιακουμάκης (46΄ Παυλίδης).

Σλοβενία: Όμπλακ, Μπάλκοβετς, Μπλάζιτς, Μπίζολ (77΄ Βέτριχ), Ίλισιτς (90+2΄ Μπάιριτς), Λόβριτς (90+2΄ Σκούμπιτς), Κούρτιτς, Μπόχαρ (67΄ Βέρμπιτς), Μέβλια, Βούκιτς (76΄ Σπόραρ), Στογιάνοβιτς. ΠΗΓΗ: https://www.epo.gr/

Συντάκτης:
Η Εθνική μας ομάδας έδειξς αγωνιστική άνοδο στα τελευταία της παιχνίδια όμως στο κρισιμότερο όλων δεν τα κατάφερε. Τελευταία και φαρμακερό λοιπόν το τελευταίο παιχνίδι με την Σλοβενία να παίρνει την άνοδο για την Β Κατηγορία του Nations League, και τη Ελλάδα να παραμένει δεύτερη και στην Γ Κατηγορία.

Ο στόχος δεν επετεύχει παρά την σίγουρα καλύτερη σχετικά εικόνα από τις παρωδίες εθνικές των προηγούμενων τελευταίων ετών.