Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

63ο Φεστιβάλ Φιλίππων - Παράταση της παράστασης "Μήδεια"

4ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΩΝ



Ευριπίδη «Μήδεια»
Σκηνοθεσία Θοδωρής Γκόνης

Κυριακή 23 & Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 19.30

Ενημερώνουμε το θεατρόφιλο κοινό ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για την παράσταση «Μήδεια» στις 23/8 και δεδομένου ότι οι θέσεις στον προαύλιο χώρου του Αρχαιολογικού Μουσείου των Φιλίππων για την Κυριακή το βράδυ έχουν ήδη εξαντληθεί, αποφασίστηκε να δοθεί και δεύτερη παράσταση την Δευτέρα το βράδυ, 24/8 την ίδια ώρα (19.30), στον ίδιο χώρο.

Από αυτή τη στιγμή και όλο το Σαββατοκύριακο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν θέσεις στο ταμείο προπώλησης του 63ου Φεστιβάλ Φιλίππων (Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας, πρ. ΕΟΤ) ή στο τηλέφωνο 2510-620566 και το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, 2510 220876-7.

Απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο μετά την έναρξη της παράστασης. Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

*Το 63ο Φεστιβάλ Φιλίππων θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.