Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γίνε μέλος στους Γαλάζιους Αργοναύτες



Με ανακοίνωση τους οι Γαλάζιοι Αργοναύτες ενημερώνουν για τις εγγραφές της σεζόν 2020-2021. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Αδέλφια,
Μια επετειακή χρονιά η φετινή για εμάς όπου συμπληρώνουμε 40 Χρόνια ζωής, δράσης και αναμνήσεων. Από γενιά σε γενιά όπως λέμε παραμένουμε δυνατοί και αφοσιωμένοι στον λόγο ύπαρξης μας ο οποίος είναι στήριξη σε όλα τα τμήματα της μεγάλης ομάδας του ΑΟΚ
Σήμερα ανακοινώνουμε τις λεπτομέρειες για τις φετινές εγγραφές στον σύνδεσμο. που είναι αφιερωμένες στα 40 χρόνια ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ.
Η εγγραφή θα κοστίζει συμβολικά στα 30€ (2,5€ τον μήνα)
Οι εγγραφές ξεκινούν το Σάββατο 01 Αυγούστου,και θα διαρκέσουν μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2020 καθημερινά στον σύνδεσμο από τις 19:00. Στηρίζουμε τον σύνδεσμο μας, στηρίζουμε τους ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στηρίζουμε την πόλη μας στηρίζουμε τον ΑΟΚ .
Τέλος να αναφέρουμε ότι από φέτος θα πραγματοποιούνται και διαδικτυακές εγγραφές για όσο κόσμο δεν μπορεί να το πράξει διαφορετικά επειδή είναι στο εξωτερικό. Για πληροφορίες στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook.
Να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη Από την γενιά του 1981 μέχρι και την σημερινή νεολαία μας, που ο καθένας έβαλε το λιθαράκι για να κρατήσουμε το όνομα μας ψηλά.
40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ – ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Με εκτίμηση
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ 1981