Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το πρόγραμμα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο



Ξεκινάει σήμερα η αγωνιστική με παιχνίδι για την Super League 2 με παιχνίδι Κασσιόπη-Πας Γιάννενα στις 17:00.

Αύριο στις 15:00 είναι το παιχνίδι Δόξα Δράμας-Εργοτέλης για την Super league 2 αλλά και το Ο.Φ.Ιεράπετρας-Αιγάλεω για την Football league.

Στις 17:15 θα διεξαχθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Ο.Φ.Η.-Αρης,στις 19:30 ο Παναθηναικός υποδέχεται την Λαμία ενώ στις 20:00 η ΑΕΚ ταξιδεύει στην γειτονική Ξάνθη.

Την Κυριακή στις 13:45 για την Football league ο Α.Ο.Τρίκαλα διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Ιάλυσο και στις 14:00 ο Διαγόρας παίζει με τον Α.Ο.Κ.

14:45 Aπόλλων Λάρισας - Απόλλων Σμύρνης για την Football league.

Στις 15:00 πανδαισία ποδοσφαίρου με 13 παιχνίδια,συγκεκριμένα για την Super league ΑΕΛ-Ατρόμητος,για την Football league Α.Ε.Καραισκάκης Άρτας-Πλατανιάς και Απόλλων Πόντου-Παναχαική.

Στην football league υπάρχουν τα παιχνίδια Βέροια-Νίκη Βόλου,Θεσπρωτός-Καλαμάτα,Ιωικός-Ασπρόπυργος,Ολυμπιακός Β.-Τρίγλια.

Για τον πρώτο όμιλο της Γ εθνικής ο πρωτοπόρος Πανσερραικός ταξιδεύει στο Κιλκίς για το παιχνίδι με τον Κιλκισιακό ο ισόβαθμος στην κορυφή Νέστος Χρυσούπολης ταξιδεύει στην έδρα του Ηρακλή Ζυγού.
Ο Κεραυνός Πέρνης υποδέχεται τον Απόλλων Παραλιμνίου και η Δόξα θεολόγου Ποτού υποδέχεται τον Πανδραμαικό. Τα υπόλοιπα ματς είναι Αλεξανδρούπολη-Αρης Αβάτου,Δόξα Κάτω Καμήλας Ορφέας Ξάνθης και ρεπό έχει ο Αετός Ορφανού.

Στις 17:15 ο Πανιώνιος ταξιδεύει στον Βόλο για το παιχνίδι με τον Ν.Π.Σ. και στις 19:30 παίζουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, O μεν Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον αστέρα και ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Η αγωνιστική κλείνει την Δευτέρα στις 16:00 με το παιχνίδι Χανιά-Λεβαδειακός