Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Σήμερα 10-12-19 θα δούμε τα παιχνίδια για την τελευταία φάση των ομίλων του Champions League.

Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε όλα τα παιχνίδια όσο μπορούμε και να προτείνουμε αυτά που θεωρούμε πιο πιθανά για να μας στείλουν ταμείο!

Ξεκινάμε από τα ματς των 19:55 Νάπολι-Γκενκ η Νάπολι βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου με 9 βαθμούς 1 πίσω από την Λίβερπουλ και 2 μπροστά από την Σάλτσμπουργκ ενώ στην τελευταία θέση είναι η Γκενκ με 1 βαθμό. Πριν από λίγους μήνες δεν υπήρχε περίπτωση το συγκεκριμένο ματς να έφευγε από τον ΑΣΣΟ,τώρα όμως με την Νάπολι να αγνοεί την νίκη από τις 23 Οκτωβρίου και έκτοτε να έχει 6 ισοπαλίες και μία ήττα σε 7 ματς και την γκενκ να είναι τελείως αδιάφορη θα έλεγα πως το Goal+over έχει πολλές πιθανότητες. Συνδυαστικά Goal+over πληρώνει 2.10 Βέβαια εδώ πρέπει απλά να αναφέρουμε πως η Νάπολι περνάει ακόμα και με ισοπαλία.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σάλτσμπουρκ υποδέχεται την Λίβερπουλ σε ένα ματς το οποίο είναι πραγματικά ο θάνατος σου η ζωή μου καθώς η Σαλτσμπουρκ θέλει μόνο νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση  όμως έχει αντίπαλο την κάτοχο του τίτλου. Η Σάλτσμπουργκ διαθέτει τον φοβερό Χάλαντ στο ρόστερ της ο οποίος πραγματικά σκοράρει κατά ριπάς,από την άλλη η Λίβερπουλ προελαύνει στην Αγγλία έχοντας μαζί της και την τύχη σε αρκετά ματς,με τον ένα η τον άλλο τρόπο είναι στο +8 από την δεύτερη Λέστερ.Έχουμε δει πολλές φορές τον πρωταθλητή να μένει έξω από τον όμιλο έχουμε ακούσει τον Κλοπ να δηλώνει πως προτιμά το πρωτάθλημα από το Τσάμπιονς λιγκ και όλα αυτά σε συνδυασμό με το ότι η Λίβερπουλ περνάει ακόμα και με ήττα (βέβαια πρέπει να γίνει ενα μικρό θαυμα καθώς πρέπει να χάσει 5-4 6-5 κτλ ) θα προτείνω το ΑΣΣΟ+Goal με απόδοση 5,25.


Ο Άγιαξ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα η οποία είτε παίξει για το κύπελλο με ερασιτεχνική ομάδα είτε παίξει τελικό τσάμπιονς λιγκ δεν θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του,πραγματικά είτε δεις την αντρική ομάδα είτε την κ12 όλα γίνονται με τον ίδιο τρόπο.Σήμερα ο Άγιαξ θα τεθεί αντιμέτωπος με την Βαλένθια.Μία Βαλένθια η οποία έχει πολλές απουσίες αλλά είναι πάντα μια υπολογίσιμη ομάδα νομίζω πως θα ρισκάρω αλλά θα προτείνω την ισοπαλία

Στο επόμενο παιχνίδι της Τσέλσυ με την Λιλ η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ με νίκη περνάει ότι και να γίνει στο άλλο ματς οπότε τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Ο Ασσος πληρώνει 1.21 κάτι που σημαίνει πως δεν αξίζει να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο ματς εκτός αν πιστεύεις πως η Τσέλσι δεν θα κερδίσει.

Ιντερ-Μπαρτσελόνα : Η Ιντερ έχει σημαντικές απουσίες στον χώρο του κέντρου εκεί όπου θα λείψουν οι Σένσι-Καλιαρντίνι-Μπαρέλα αλλά αμφίβολοι είναι και οι Ασαμόα -Καντρέβα (Βασικοί πλάγιοι) εκτός είναι σίγουρα και ο Σάντσες. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα έχει αφήσει εκτός τους Μέσσι , Πικέ Σέρζι Ρομπέρτο για ξεκούραση ενώ δεν θα αγωνιστούν και οι Άλμπα Άρθουρ,Ντεμπελέ και Σεμέδο λόγο τραυματισμών. Ο Κόντε θα μπει δυνατά για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ μετά όμως θα κοιτάξει πολύ τα μετόπισθεν,πιστεύω στην Ιταλική άμυνα και η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσσι είναι μισή ομάδα...Ιντερ-Μπαρτσελόνα άσσο άντερ και NG δηλαδή 1-0 η 2-0

Ντόρτμουντ-Σλάβια Πράγας  : Η Ντόρτμουντ πιστεύω θα μπει δυνατά και όσο το άλλο ματς θα είναι ισόπαλο η στην χειρότερη για εκείνη περίπτωση νικάει η Ιντερ με 1 γκολ διαφορά μόνο εκείνη δεν θα πέρνει το πόδι από το γκάζι Ντόρτμουντ-Σλάβια ΑΣΣΟ+ΟΒΕΡ 3,5

Και πάμε σε έναν όμιλο που γίνεται πραγματικά ο κακός χαμός όπου υπάρχουν και 2 σενάρια για τριπλή ισοβαθμία και για να καταλάβετε τι γίνεται με το ένα σενάριο η Λυον συνεχίζει στο Τσάμπιονς λιγκ και περνάει σαν πρώτη τον όμιλο ενώ με το άλλο μένει 4η και εκτός Ευρώπης..

Τα δυο ματς είναι Λυών-Λειψία και Μπενφίκα-Ζενίτ
Στο Λυόν-Λειψία πιστεύω πως το κίνητρο της Λυον είναι μεγαλύτερο από των Γερμανών οι οποίοι έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση ότι και να γίνει

Στο Μπενφίκα-Ζενίτ θα πάω στο διπλό για έναν και μόνο λόγο,τον αποκλεισμό των Ρώσσων από το Μουντιάλ και τους Ολυμπιακούς αγώνες,έχουμε δει στο παρελθόν ότι όπου γίνονται τέτοιου είδους σκάνδαλα οι ομάδες το πέρνουν εγωιστικά (βλέπε Ιταλία 2006)

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ οι προτάσεις μου είναι :Νάπολι-Γκενκ G/G ,Ιντερ-Μπαρτσελόνα άσσο+under και Ντόρτμουντ-Σλάβια 1+οβερ 3,5