Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-0



Ήταν μια μέρα σαν την σημερινή πριν από 16 χρόνια , ήταν η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions league όπως σήμερα!
Η Γιουβέντους είναι πρώτη με 10 βαθμούς η Σοσιεδάδ βρίσκεται στην 2η θέση με 8 η Γαλατάσαράυ έχει 6 και ο Ολυμπιακός έχει 4 βαθμούς.
Τα παιχνίδια είναι Γιουβέντους - Ολυμπιακός και Σοσιεδάδ-Γαλατάσαράι.
Το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό δε ξεκινάει καλά στο 14ο λεπτό ο Τρεζεγκέ κάνει το 1-0 και στο 19 ο Μίκολι κάνει το 2-0, στο 25ο λεπτό ο Ολυμπιακος βρίσκεται πίσω στο σκορ με 3 γκολ διαφορά μετα το γκολ του Νταβίντ Τρεζεγκέ.4-0 για την μεγάλη κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου απο έναν ποδοσφαιριστή που μετά από πολλά χρόνια θα φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού τον Εντζο Μαρέσκα στο 29ο λεπτό..
Και εκεί που όλοι πιστεύουν πως η Γιουβέντους έχει ρίξει τον ρυθμό και απλά το ματς θα τελειώσει όπως είναι ο Μάρκο Ντι Βάιο ο οποίος είχε μπει αλλαγή θα κάνει το 5-0 στο 62.
Σαν να μην έφτανε αυτό ο Άλεξ Ντελ Πιέρο 7 λεπτά αργότερα θα κάνει το 6-0 και το τελικό 7-0 θα γράψει ο Ζαλαγιέτα στο 79!
Juventus
Antonio Chimenti, Alessandro Birindelli, Mark Iuliano (Gianluca Zambrotta), Paolo Montero, Gianluca Pessotto, Igor Tudor, Antonio Conte, Enzo Maresca, Fabrizio Miccoli (Alessandro Del Piero), David Trezeguet (Marco Di Vaio), Marcelo Zalayeta
Dimitrios Eleftheropoulos, Georgios Anatolakis (Giorgios Georgiadis), Athanasios Kostoulas, Dimitrios Mavrogenidis, Anastasios Pantos, Stylianos Venetidis, Nery Alberto Castillo, Predrag Djordjevic, Pantelis Kafes (Panagiotis Gonias), Christian Karembeu, Silva de Oliveira Giovanni (Andreas Niniadis)
για την ιστορία προπονητής του Ολυμπιακού εκείνη την χρονιά ήταν ο Ολεγκ Προτάσοφ ο οποίος έφυγε μετά από μια ήττα από την ΑΕΚ και ανέλαβε ο κυρ Νίκος ο Αλέφαντος ο οποίος σε 7 ματς είχε 6 νίκες και μια ισοπαλία με τον Παναθηναικό στο γνωστό παιχνίδι με τον Δούρο!!