Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

xxsports.org: Επιστρέφει μετά από 10 χρόνια ο Παύλος Δερμιτζάκης

Αφιέρωμα στο Παύλο Δερμιτζάκη κάνει η xxxsports.org με αφορμή το κυριακάτικο παιχνίδι του Α.Ο. Καβάλα στην Ρόδο με τον Διαγόρα.


Γράφει συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Σιδέρης.

Ήταν 30 Νοεμβρίου του 2019 όταν μετά την εντός έδρα ήττα από τον Πιερίκο με σκορ 2-1 για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής, ο Παύλος Δερμιτζάκης υπέβαλε οριστικά την παραίτηση του από τον πάγκο του Διαγόρα, με τον οποίο σημείωσε αρκετές επιτυχιές τις σεζόν 2007-2009 (κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο την περίοδο 2007-2008)

Ο Καβαλιώτης τεχνικός ο οποίος κοουτσάρει πλέον τον Α.Ο. Καβάλα επιστρέφει την Κυριακή 15-12-2019 για να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον «γηραιό» στον οποίο αγαπήθηκε από πολύ κόσμο και έκανε πολλές φιλίες στο διάστημα που διετέλεσε προπονητής των «κυανέρυθρων». Από την ημέρα που αποχώρησε από τον πάγκο του Διαγόρα εώς σήμερα, ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε ανοδική πορεία στην καριέρα του καθώς τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν ο Πανθρακικός, ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο ΟΦΗ, ο Εργοτέλης, η Λαμία και τώρα η Καβάλα με την οποία στοχεύει να κατακτήσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις της Football League που οδηγούν στην άνοδο στην Superleague 2.

Επίσης άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι Διαγόρας και Καβάλα, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, ήταν στις 21/9/2008, όταν οι «αργοναύτες» είχαν πανηγυρίσει το διπλό με σκορερ τους Ταραχούλσκι (αγωνίστηκε στη συνέχεια στον Διαγόρα) στο 81' και Σουλτανίδη στο 90', μια ανμέτρηση όπου ο Διαγόρας είχε τον Παύλο Δερμιτζάκη στην άκρη του πάγκου του και έπαιζε από τις αρχές του β' ημιχρόνου με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Κωνσταντινίδη.

Την Κυριακή το μεσημέρι ο κόσμος του «ιστορικού» πρέπει να δείξει για ακόμα μια φορά πως ξέρει να εκτιμάει τους ανθρώπους που πέρασαν και άφησαν έργο στην ομάδα και να δώσει ένα ζεστό χειροκρότημα στον φίλο Παύλο Δερμιτζάκη.

Πηγή: https://www.xxsports.org/football-league/epistrefei-meta-apo-10-chronia-o-paylos-dermitzakis/?fbclid=IwAR0G1wn8CzMrTbDdWzfLLXkR9h0adS6g0CqYCMOd6qmhqImt05dTmqVHU14

Αλέξανδρος Σιδέρης