Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΜΠΑΤΙΣΤΟΥΤΑ



Προς τιμή του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα!!! 
Πριν από 50 περίπου χρόνια γεννήθηκε στην Αργεντινή ενα παιδί.
Το όνομα του ήτανε Γκαμπριέλ και το ποδόσφαιρο τον έγραψε με χρυσά γράμματα στην Ιστορία του!
Ξεκίνησε στην Newell's Old Boys όπου έμεινε έναν χρόνο και έφυγε για την River Plate εκεί ο Gabriel δεν γούσταρε και έφυγε μετά απο έναν χρόνο στην BOCA και την αμέσως επόμενη χρονιά έφυγε για την ομάδα που άφησε Ιστορία την ACF Fiorentina.
Αυτό όμως που με έκανε να γράψω για αυτόν τον υπερ παίκτη είναι τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε και η διαφορά των παικτών του τότε με το τώρα!!
Ο πιο σοβαρός τραυματισμός του ήταν αυτός στις 07/02/1999, όταν γιόρταζε ένα γκολ στον αγώνα Φιορεντίνα-Μίλαν” δήλωσε ο Καλαμία, τονίζοντας ωστόσο ότι όλες οι εγχειρίσεις που έκανε ο 42χρονος πρώην ποδοσφαιριστής έγιναν στην ώρα τους.
Ο Μπατιγκόλ έχει προσπαθήσει με συνεχόμενες θεραπείες και ενέσεις να αποκαταστήσει τις ζημιές στα γόνατά του, αλλά μάταια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απολαύσει τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο.
Τώρα δυστυχώς έχει πρόβλημα ακόμα και στο περπάτημα και τριγυρνάει στον κόσμο ψάχνοντας τον ήλιο. Δεν μπορεί να κάτσει όρθιος ούτε για ένα μισάωρο λόγω των προβλημάτων στα γόνατα", αποκάλυψε αρχικά ο Λούκα Καλαμία, ο οποίος εργάζεται στην "Corriere Della Sera.”
ο Μπατιστουτα όπως ο άλλος μεγάλος ποδοσφαιρικός έρωτας ο Roberto Baggio είχανε προβλήματα τραυματισμών πολύ μεγάλα καθώς τότε δεν υπήρχανε στο ποδόσφαιρο personal trainers,προσωπικοί μασέρ,προσωπικοί μάγειρες κτλ,είχαν να αντιμετωπίσουνε αμυντικούς τσεκούρια και η ιατρική δεν ήταν στα σημερινά επίπεδα...(για αυτό παψτε να συγκρίνεται παίκτες του τότε με το τώρα)
o Baggio είχε φτάσει σε σημείο να πει στην μάνα του απο τους πόνους αν με αγαπάς σκότωσε με και ο Bati να πάει να βρεί γιατρό για τον ακρωτηριάσει.....
Χθές λοιπόν ο Μπατι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να διορθώσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αριστερό του αστράγαλο και έβαλε μόσχευμα για να καταφέρει να περπατήσει δίχως να πονάει πια!
Οι ευχές και η αγάπη μας είναι κοντά σου Gabriel. Εσύ με έκανες να έχω μια συμπάθεια στην Αργεντινή...στην Αργεντινή του Τότε γιατί σήμερα τίποτα δεν θυμίζει Αργεντινή
Η ταπεινότητα σου ελπίζω να δώσει παράδειγμα σε όλους τους νέους!!!
Μέγιστος μπαλαδόρος μέγιστος Μαχητής!!!

ΠΗΓΗ:www.facebook.com/serieagreeksup%20/