Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

10 ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ SNACKS

Το καλοκαίρι έχει φτάσει! Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες να κάνεις είναι να περάσεις αρκετό χρόνο στην κουζίνα μαγειρεύοντας. Άλλωστε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όλοι χρειαζόμαστε ελαφριά και υγιεινά snacks, που μπορούμε να τα προετοιμάσουμε γρήγορα και εύκολα. Παρακάτω θα βρεις 10 προτάσεις για σνακς από φρέσκα και νόστιμα υλικά!


Τοστ με αβοκάντο
Το αβοκάντο αποτελεί μια μοναδική υπερ-τροφή και όχι άδικα. Φρυγάνισε μία φέτα ψωμί και συνδύασέ την με λεπτές φέτες από αβοκάντο και ζουμερά ντοματίνια.

Γιαούρτι με βρώμη και καλοκαιρινά φρούτα
Σε ένα μπωλ βάλε παγωμένο γιαούρτι με δύο κουταλιές βρώμη, λίγο μέλι και φυσικά τα φρούτα που αγαπάς να απολαμβάνεις το καλοκαίρι. Γρήγορο και απολαυστικό!

Λαχανικά με χούμους
Αν σου αρέσει το χούμους και θέλεις να αποφύγεις να το συνοδεύσεις με τορτίγια, τότε η καλύτερη επιλογή είναι τα στικς από καρότο και αγγούρι. Δροσερό και πολύ γευστικό!

Φρούτα, φρούτα, φρούτα…
Αν ο χρόνος σου είναι πραγματικά πολύ περιορισμένος, τότε λίγο καρπούζι ή πεπόνι σε φέτες, κεράσια, αρωματικά νεκταρίνια και ανανάς, θα σε δροσίσουν και είναι απαραίτητα στην καθημερινή διατροφή.

Σαλάτα με ντοματίνια και τυρί
Μια γευστική σαλάτα με ντοματίνια και τυρένιες μπάλες αρωματισμένες με μάραθο, είναι σίγουρα ένα ελαφρύ και χορταστικό σνακ για το μεσημεριανό σου!

Ξηροί καρποί
Οι ξηροί καρποί είναι πάντα επίκαιροι και πολύ θρεπτικοί. Αν είσαι αρκετές ώρες εκτός σπιτιού, φρόντισε να έχεις μαζί σου λίγα καρύδια, αμύγδαλα και cranberries, ώστε να τρως κατά τη διάρκεια των γευμάτων σου.

Granola bars
Βρώμη, αμύγδαλα, λάδι καρύδας, καστανή ζάχαρη και άρωμα βανίλιας, είναι μερικά από τα βασικά υλικά με τα οποία μπορείς να φτιάξεις νόστιμες μπάρες για όλες τις ώρες της ημέρας.

Bruschetta με φρούτα
Απολύτως καλοκαιρινό σνακ με ντελικάτη γεύση. Μία φέτα ψωμί με κομματάκια φράουλας και ροδάκινου ταιριάζουν απόλυτα με λίγο μπαλσάμικο και φύλλα βασιλικού.

Φρουτένιο παγωτό
Αντί για το κλασσικό παγωτό, κόψε φέτες από καρπούζι ή πεπόνι, πέρασέ τους ξυλάκι παγωτού και βάλ’ τες στην κατάψυξη. Αφού παγώσουν, απόλαυσε τες!

Wrap με γαλοπούλα και αβοκάντο
Σε μία τορτίγια βάλε μια φέτα γαλοπούλας, φέτες από αβοκάντο, μαρούλι και ντοματίνια και το χορταστικό σου wrap είναι έτοιμο!

Επέλεξε όποιο σνακ προτιμάς και μην ξεχνάς να γυμνάζεσαι όσο πιο συχνά μπορείς. Τα Icon Fitness είναι το κατάλληλο μέρος για να ανακαλύψεις τον τρόπο εκγύμνασης που σου ταιριάζει!

ΠΗΓΗ: iconfitness.gr