Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γ ΕΘΝΙΚΗ: Τι λέει η προκήρυξη για τα μπαράζ ανόδου

Τους κόπους μιας χρονιάς ετοιμάζονται να παίξουν οι δευτεραθλήτριες ομάδες της Γ Εθνικής, μεταξύ τους βέβαια και ο Νέστος Χρυσούπολης, στα μπαράζ ανόδου.


Διαβάστε την προκήρυξη
Αγώνες δευτεραθλητών για τον προβιβασμό στη Football League

Μετά το πέρας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και την οριστική βαθμολογική κατάταξη των Ομάδων, θα διεξαχθούν αγώνες για τον προβιβασμό των τεσσάρων (4) από τις οκτώ (8) Δευτεραθλήτριες Ομάδες στη Football League για την περίοδο 2019 – 2020, με τους εξής όρους:

α. θα πάρουν μέρος σε αυτό οι δεύτερες Ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου κάθε Ομίλου. Συνολικά θα πάρουν μέρος οχτώ (8) Ομάδες.

β. Θα σχηματιστούν με κλήρωση τέσσερα (4) ζευγάρια τα οποία θα προκύψουν ως εξής: Τα δύο (2) ζευγάρια θα απαρτίζονται από τις δεύτερες Ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου των 1ου,2ου,3ου και 4ου Ομίλων και τα άλλα δύο (2) ζευγάρια αντίστοιχα από τις δεύτερες Ομάδες των 5ου,6ου,7ου και 8ου Ομίλων.

γ. Οι αγώνες που θα διεξαχθούν για κάθε ζευγάρι θα είναι διπλοί (εντός – εκτός έδρας) και ο νικητής θα έχει δικαίωμα προβιβασμού. Συνολικά θα διεξαχθούν οκτώ (8) αγώνες. δ. Στους εν λόγω αγώνες ισχύουν οι γενικοί κανόνες της FIFA UEFA που αφορούν τους διπλούς αγώνες πρόκρισης – αποκλεισμού. Δηλαδή υπερισχύει το εκτός έδρας τέρμα και σε περίπτωση ομοίων αποτελεσμάτων ακολουθεί ημίωρη παράταση και πέναλτι.

ε. Οι τέσσερις νικήτριες Ομάδες θα προβιβαστούν στη Football League. Συνολικά θα προβιβαστούν τέσσερις (4) Ομάδες.

στ. Οι ηττημένες Ομάδες θα παραμείνουν στη Γ΄ Εθνική κατηγορία για την περίοδο 2019 – 2020.

ζ. Σε περίπτωση που χρειαστεί να συμπληρωθούν οι Ομάδες της Football League από τις υπόλοιπες τέσσερις (4) Ομάδες που δεν προβιβάστηκαν, θα γίνει εφαρμογή του άρθρου 20 παρ. 16 του Κ.Α.Π. στους Ομίλους που συμμετείχαν με τα δεδομένα που είχαν στην τελική βαθμολογική τους κατάταξη.

Άρθρο 15. Ειδικές αναλογίες υποβιβασμού/προβιβασμού
Αν στη διαδικασία υποβιβασμού/προβιβασμού ανάμεσα στη Football League και στη Γ΄ Εθνική κατηγορία από την αγωνιστική περίοδο 2019 - 2020 και μετέπειτα απαιτηθεί, για λόγους αναδιάρθρωσης του αριθμού των ομάδων της Football League, διαφορετική αναλογία υποβιβασμού/προβιβασμού αυτή θα διαμορφωθεί με βάση τα δεδομένα εκείνης της περιόδου και θα ανταποκρίνεται στις αναγκαίες αριθμητικές διορθώσεις και μεταβολές.