Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι διαιτητές του 40ου τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΚ

Ο Αναστάσιος Τσιλίκας κληρώθηκε να διευθύνει τον 40ο τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Παράλληλα, ορίστηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας ως βοηθοί στον τελικό οι Αναστάσιος Καρασαββαΐδης και Αντώνιος Κουκούμης, ενώ ως τέταρτος διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο κ. Χρήστος Καρακελές.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ
Μετά από κλήρωση, μεταξύ των διαιτητών μας της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, κ.κ. Παναγιώτη Τσιάρα και Αναστάσιου Τσιλίκα, ο διαιτητής του φετινού τελικού Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας (40ος στην ιστορία του Κυπέλλου ΕΠΣΚ) θα είναι ο κ. Τσιλίκας.

Παράλληλα, η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε ως βοηθούς διαιτητές στον τελικό τους κ.κ. Αναστάσιο Καρασαββαΐδη και Αντώνιο Κουκούμη, ενώ ως τέταρτος διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο κ. Χρήστος Καρακελές.

Θυμίζουμε ότι ο φετινός τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019.

Στον τελικό θα βρεθούν η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ και ο ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ, δύο ομάδες που θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε έναν τελικό και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, μετά την επικράτηση τους στην ημιτελική φάση έναντι των ΒΡΑΣΙΔΑ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ και ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ αντίστοιχα.