Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Δευτέρα (7/1/2019) και την Τρίτη 8/1/2019.

Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οι κατα τόπους πυκνές χιονοπτώσεις και οι σποραδικές καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά
Ισχυρός παγετός θα σημειωθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ο οποίος στην Δυτική και κεντρική Μακεδονία αναμένεται να είαι ολικός.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές, θα σημειωθούν από το μεσημέρι της Δευτέρας στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ανατολικής και κεντρικής Πελοποννήσου, οι οποίες την Τρίτη βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα την Τετάρτη αναμένεται νέα μεταβολή του καιρού απο τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτική χώρας και θυελλώδεις νότιους και νοτιοδυτικούς ανέμους στα πελάγη.

Δευτέρα 7/1 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές χιονοπτώσεις, οι οποίες στη Χαλκιδική θα είναι κατά διαστήματα πυκνές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -09 (ΜΕΙΟΝ 09) ΕΩΣ 01 ΒΑΘΜΟ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 5 ΜΕ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
Περισσότερες λεπτομέρεις στα δελτία της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα emy.grΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ