Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Α ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: "Σαλάτα" μέσω ΕΠΟ

Πολλές συζητήσεις προκάλεσαν τα όσα συνέβησαν με το παιχνίδι Ολυμπιακός Καβάλας - Βρασίδας Νέας Περάμου εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, στα γραφεία δηλαδή όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

Το ιστορικό
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη για την 6η αγωνιστική της Α κατηγορίας της ΕΠΣΚ, με την ομάδα της Νέας Περάμου να επικρατεί εύκολα με 1-4. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν ήδη στο 1-4, ο πάγκος της Περάμου καλεί σε αλλαγή, η οποία ήταν η 5η για τους φιλοξενούμενος. Θύμιζουμε ότι στα ερασιτεχνικά πρωτθλήματα επιτρέπονται ως και 4 αλλαγές για την κάθε ομάδα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, για λίγο όμως, καθώς πρώτα ο βοηθός ενημερώθηκε απο τον πάγκο του Ολυμπιακού Καβάλας για την 5η αλλαγή, και στη συνέχεια ο διατητής που ενημερώνει την ομάδα της Περάμου η οποία και παίρνει πίσω την αλλαγή.

Η αναμέτρηση ολοκληρώνεται με το τελικό 1-4. Ο διαιτητής του αγώνα συμπληρώνει το φύλλο αγώνας χωρίς να αναφέρει τίποτα για την 5η αλλαγή της Περάμου σαν να μη συνέβη.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Καβάλας καταθέτει ένσταση.

Η πειθαρχική της ΕΠΣ Καβάλας αποφασίζει την κατοχύρωση του αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού Καβάλας και την αφαιρέση τριών βαθμών από τον Βρασίδα Νέας Περάμου για την παρατυπία της 5ης αλλαγής.

Ο Βρασίδας Νέας Περάμου προσβάλει την αποφάση και η τύχη του αγώνα παιρνά στα χέρια της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ.

Η επιτροπή δικαιώνει τελικά τον Βρασίδα που κερδίζει το παιχνίδι με 1-4 και παράλληλα ακυρώνεται και η τιμωρία των -3 βαθμών.

Στην συνέχεια η ομάδα του Ολυμπιακού Καβάλας αποχώρησε από το πρωτάθλημα.