Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Καβάλα: Ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις

Με την Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, στη σκηνή της κεντρικής Πλατείας (Ελευθερίας) Καβάλας, ξεκινούν σήμερα 11/12 οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας.


Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων φέρνει τον Γιάννη Ζουγανέλη και τους συνεργάτες του στηνΚαβάλα για ένα πρόγραμμα ειδικά για την περίσταση.

Αναλυτικά
Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018
19:30 Σκηνή Κεντρικής Πλατείας (Ελευθερίας) Καβάλας
Έναρξη των Εκδηλώσεων από τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα
Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

19:30 Σκηνή Κεντρικής Πλατείας (Ελευθερίας) Καβάλας
Έναρξη εκδηλώσεων
Εορταστικές μελωδίες και χορωδίες από την πόλη της Καβάλας. Στο πρώτο μέρος, η Παιδική Χορωδία και η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, υπό τη διεύθυνση της μουσικού Κατερίνας Κοψαχείλη και την ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων του Μανώλη Παργεντάκη παρουσιάζουν παραδοσιακά κάλαντα. Στο δεύτερο μέρος, παρουσιάζονται παραδοσιακές μελωδίες και κάλαντα από τη χορωδία ΚΑΠΗ Δήμου Καβάλας και τη χορωδία των ΚΑΠΗ Κρηνίδων. Συμμετέχουν οι χορωδίες του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Καβάλας, καθώς και των ΚΔΑΠ ΜΕΑ Καβάλας της «Δημωφέλεια».

20:30 Σκηνή Κεντρικής Πλατείας (Ελευθερίας) Καβάλας
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Συμμετέχουν ο Παναγιώτης Αυγερινός, ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης & η Ηθοποιός Τάνια Ρόκκα

Ο Γιάννης Ζουγανέλης θα παρουσιάσει με τους συνεργάτες του ένα πρόγραμμα ειδικά για την περίσταση. Με τεχνικές προδιαγραφές που όλα θα ακούγονται και θα βλέπονται σωστά και με μια χριστουγεννιάτικη διάθεση, καλλιτέχνες και αποδέκτες να γίνουν όλοι μια παρέα-ένας κόσμος. Σας προσκαλεί σε μια συναυλία για να επικοινωνήσει μαζί σας, με τραγούδια, ιστορίες, γέλιο και χαρά. Μια διαδραστική μουσική παράσταση με τις μπαλάντες της, τα ροκ της, τα λαϊκά της, με τα όλα της! Απρογραμμάτιστες στιγμές που θα αυτοσχεδιάσουμε όλοι! Γλεντογέλια μέχρι δακρύων, με ένα συγκρότημα με εξαιρετικούς μουσικούς και τραγουδιστές.

Παναγιώτης Αυγερινός: κιθάρα, τραγούδι
Αλέξανδρος Ζουγανέλης: σαξόφωνο, φλάουτο, τραγούδι
Μιχάλης Δάρμας: κοντραμπάσο, φωνή
Κώστας Σπυράτος: κρουστά, φωνή
Γιάννης Πουρνάρας: μπουζούκι, τζουράς, φωνή
Βασίλης Ντρουμπογιάννης: πιάνο
Συμμετέχει η ηθοποιός Τάνια Ρόκκα
Διεύθυνση παραγωγής: Θάνος Κανούσης

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ