Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κληρώσεις Εθνικής Παίδων για Elite Round και Ευρωπαϊκό 2019-20

Στον 5ο όμιλο η Εθνική με αντιπάλους την Ισπανία, την Ουκρανία και το Κόσσοβο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 2018-19.


Αναλυτικά από το epo.gr

Στον 5ο όμιλο της Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 2018-19, με αντιπάλους την Ισπανία, την Ουκρανία και το Κόσσοβο κληρώθηκε η Εθνική Παίδων. Η Γερμανία, το Αζερμπαϊτζάν και το Καζαχστάν είναι οι αντίπαλοι για την προκριματική φάση του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (9ος όμιλος).

Οι αγώνες του 5ου ομίλου της Elite Round θα διεξαχθούν στη Γερμανία 20-26 Μαρτίου 2019. Η τελική φάση της φετινής διοργάνωσης θα λάβει χώρα στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας από 3 έως 19 Μαΐου 2019. Στην Ιρλανδία θα βρεθούν, εκτός της διοργανώτριας, οι πρώτοι των οκτώ ομίλων και οι επτά καλύτεροι δεύτεροι (μετρούν μόνο τα αποτελέσματα με τον πρώτο και τον τρίτο του ομίλου).

Οι αγώνες του 9ου προκριματικού ομίλου της διοργάνωσης 2019-20, τον οποίο απαρτίζουν Ελλάδα, Γερμανία, Αζερμπαϊτζάν και Καζαχστάν, θα φιλοξενηθούν από τη χώρα μας στο διάστημα 13-19/11/2019.

"Καλό σε γενικές γραμμές" χαρακτήρισε τον όμιλο της Elite Round ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Νίκος Κεχαγιάς. "Γνωρίζαμε ότι υπήρχαν δυνατοί αντίπαλοι στην κλήρωση. Στον όμιλό μας η ισχυρή ομάδα είναι η Ισπανία, ωστόσο το γεγονός ότι προκρίνονται και οι εφτά καλύτεροι δεύτεροι, μας αφήνει μια καλή γεύση. Σημασία έχει να είμαστε εμείς όπως πρέπει και να δείξουμε τα καλά μας χαρακτηριστικά. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση", τόνισε σχετικά.

Αναφορικά με τον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018-19, ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε: "Καλέσαμε για δεύτερη φορά παιδιά γεννημένα το 2003, ώστε να βρούμε τον κορμό της ομάδας που θα δώσει τη μάχη της πρόκρισης τον Νοέμβριο. Θα χαρακτήριζα καλή την κλήρωση, όμως έχουμε δρόμο μπροστά μας. Χρειάζεται δουλειά για να φανούμε αντάξιοι, με δεδομένο ότι θα φτιαχτεί μια νέα ομάδα".

ΠΗΓΗ: epo.gr