Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ 0-3 (ηχητικό+ vid)

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Αετός Οφρυνίου πήρε άλλους τρεις βαθμούς και με 14 σε 7 αγώνες, φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμος με τον ΑΟΚ και τον Ορφέα Ξάνθης.

Οι αλλαγές στο ημίχρονο με τους Δουμάνη και Μουδούρογλου να μπαίνουν στο παιχνίδι έφεραν και τη νίκη για την ομάδα του Οφρυνίου.

Ακούστε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Αετού στην Αλεξανδρούπολη, όπως το περιέγραψε στο Metropolis Καβάλας 97,8 ο Σάκης Μήτρακας, εκπρόσωπος του Αετού Οφρυνίου.

Τα γκολ 72΄ , 87΄ Μουδούρογλου , Παυλίδης Γ . , 90+3
Κόκκινη κάρτα ο Καρακασίδης στο 69΄

Καλή η διαιτησία του Τσοπουλίδη Παναγιώτη (ΞΑΝΘΗΣ)που είχε άριστη συνεργασία με τους βοηθούς Δημητριάδη Ευθύμη και Κραγιάννη Αθανάσιο ( ΘΡΑΚΗΣ)

Συνθέσεις:
Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Μιχάλης Φλώρος):
Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης (68′ Μαλτέζος), Δεδελούδης (46′ Γκαβανόζης), Πατσιώρας (87′ Γεωργαντζόπουλος), Γκαϊδατζής, Καρακασίδης, Κολονέρος (68′ Τσαχιρίδης).

Αετός Ορφανού (Δημήτρης Σίτσας): Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Βουζουλίδης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης Ν, Καραπαννίδης, Πατσιαβάς (46′ Δουμάνης), Δαγκούλης, Παυλίδης Γ (88′ Χρυσικός), Σαββατιανός (46′ Μουδούρογλου), Κωνσταντίνου( 79΄Δουσδαμπάνης).

VIDEO και πληροφορίες από το tvthrakiotis.gr