Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Υποχρεωτική η ταυτότητα προπονητή τριετούς διάρκειας

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκδόδηκέ το παρακάτω ενημερωτικό δελτίο.

Ενημερώνουμε όλους τους προπονητές ποδοσφαίρου, που είναι συμβεβλημένοι με σωματεία, ότι είναι υποχρεωτική η απόκτηση ταυτότητας προπονητή τριετούς διάρκειας ισχύος από 1/1/2019 έως 31/12/2021, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να συνεχίσουν να εργάζονται στα σωματεία τους και το νέο έτος.

Επίσης, όσοι σήμερα είναι άνεργοι προπονητές και θέλουν να συνεργαστούν με κάποιο σωματείο το νέο έτος, υποχρεούνται να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα προπονητή τριετούς διάρκειας από 1/1/2019 έως και 31/12/2021.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στην ΕΠΣ Καβάλας σε ηλεκτρονική μορφή και συγκεκριμένα σε μορφή .pdf και σε .jpg και μάλιστα έγχρωμα.

Επίσης, τις φωτογραφίες θα πρέπει να τις αποστείλουν σε μορφή .jpeg, ώστε να είναι δυνατή η επεξεργασία τους από το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ, ενώ η αίτηση του προπονητή πρέπει να είναι συμπληρωμένη σε Microsoft Word.

Παρακαλούμε τους προπονητές της Ένωσής μας να συμμορφωθούν άμεσα με τις επιταγές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ταλαιπωρία τους.