Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Σε πλήρη εξέλιξη η ανάπλαση του Βερούλειου

Βερούλειο 2017
Ενημερωτικό δελτίο από τον Δήμο Καβάλας για την εξέλιξη της ανάπλασης του Βερούλειου. Την εξέλιξη του έργου που πραγματοποιείται στο Βερούλειο γήπεδο, παρακολουθεί στενά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου.


Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των δυό από τους τέσσερις πυλώνες φωτισμού του γηπέδου, επισκέφθηκε το Βερούλειο, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, ο Αντιδήμαρχος, για να εκτιμήσει την πρόοδο των εργασιών.



Οι άλλοι δυο πυλώνες ύψους 30 μέτρων ο καθένας, θα τοποθετηθούν μέχρι τη ερχόμενη Παρασκευή. Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων διαιτητών, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, με την κατασκευή του ιατρείου και του κυλικείου. Μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, εκτός απροόπτου, θα έχει ολοκληρωθεί το αρδευτικό σύστημα, καθώς και η τοποθέτηση του χλοοτάπητα.


Η τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα επιβλητικοί, θα δώσουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται στις προπονήσεις τους περισσότερα αθλητικά Σωματεία, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες που νυχτώνει νωρίς, αλλά και για να πραγματοποιούνται νυχτερινοί αγώνες και τουρνουά ακαδημιών.