Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Α.Ο. Καβάλας - Ορφέας Ξάνθης 2-0: Τα γκολ της αναμέτρησης

Επιστροφή στις νίκες για την Καβάλα που επικράτησε δύσκολα στο Ανθή Καραγιάννη του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Ορφέα Ξάνθης.

Συνθέσεις:
ΚΑΒΑΛΑ (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης (86′ Βοσνιάδης), Κασμερίδης, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος (72′ Βαλαβανόπουλος), Ψάλτης, Γεμιστός (62′ Τσούτσης), Γιαβτσίνοβιτς (90′ Τόσκας), Μαρκόπουλος.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Τορομανίδης (72′ Ι. Καραγκιόζης), Ξαντινίδης (78′ Λαζαρίδης), ΧαλήλΙ Ιμπραήμ Τανζου (63′ Χιντ Ιμέρ), Πασχαλάκης.

Η Καβάλα, που ήταν καλύτερη και είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο, χρειάστηκε 74' λεπτά για να δεί τον Μαρκόπουλο να πετυχαίνει το 2ο γκολ του σε 2 παιχνίδια με τον ΑΟΚ και να ανοίγει τον δρόμο για τη νίκη. Γκόλ από στημένο για την Καβάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζέρη. Πολύ κακή η αντίδραση της άμυνας του Ορφέα Ξάνθης.

Στο 89' ο Βαλαβανόπουλος, μετά από πάσα του Μαρκόπουλου, βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση και παρά το χλιαρό σουτ που επιχείρησε, πλάγια και έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα με την μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του.

Παράπονα από τον Ορφέα Ξάνθης που μίλησε για μπράβους στην Καβάλα, (ακούστε το ηχητικό) αλλά και από την πλευρά της Καβάλας για καθυστερήσεις του Ορφέα.

Ακούστε τα γκολ της αναμέτρησης όπως τα περιέγραψε στην εκπομπή "Κυριακή στα γήπεδα" του Μετρόπολις Καβάλας, ο Παναγιώτης Πεσκελίδης.