Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Α.Ο. Καβάλα - Αετός Οφρυνίου. Πάνοπλοι στο ντέρμπι

Χωρίς απουσίες ετοιμάζονται Α.Ο. Καβάλα και Αετός Οφρινίου για το αυριανό ντέρμπι στο Ανθή Καραγιάννη.

Μετά την διακαίωση του ΑΟΚ και την ακύρωση της τιμωρίας, το παιχνίδι θα γίνει κανονικά με κόσμο και η ποδοσφαιρική κι όχι μόνο Καβάλα έχει κινητοποιηθεί για το σημαντικό απ'ολες τις απόψεις παιχνίδι.

Απο χθές το γνωστό αυτοκινητάκι κάνει βόλτες στην Καβάλα καλώντας τον κόσμο να στηρίξει με την παρουσία του τον ΑΟΚ.

Αλλά και στην περιοχή του Οφρυνίου το ενδιαφέρον είναι αυξημένο και αρκετός κόσμος αναμένεται να υποστηρίξει τις προσπάθειες του Αετού Οφρυνίου.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση της βαθμολογίας στην Γ Εθνική με 17 βαθμούς (5 νίκες-2 ισοπαλίες-1ήττα), ένα λιγότερο από τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης που έχι δύσκολη αποστολή στο Παραλίμνιο.

Η μοναδική εώς τώρα ήττα των φιλοξενούμενων την πρώτη αγωνιστική στο Οφρύνιο 3-2 από τον Ορφέα Ξάνθης.

Μοναδική ήττα για την Καβάλα αυτή στην Χρυσούπολη 3-2 από τον Νέστο.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν τέρματα 17-8 ενώ οι γηπεδούχοι 18-3 (και τα 3 στην αναμέτρηση με τον Νέσο Χρυσούπολης).

Ο Αετός Ορφανού προέρχεται από νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στο Οφρύνιο με 3-1 επί της Ασπίδας Ξάνθης.

Διαθέτει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σύνολο για κάθε αντίπαλο και μια επιθετική γραμμή φωτιά με τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Παυλίδη αλλά και τους Μουδούρογλου και Δουμάνη που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, χωρίς βέβαια να υστερεί κάποιος άλλος στην εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία του Αετού.

Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης ο προπονητής του Οφρυνίου που μέσα στην εβδομάδα γιόρτασε τα γενέθλιά του στο γήπεδο, παρέταξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές.
Αετός Ορφανού: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Βουζουλίδης, Καραγιαννίδης, Παυλίδης Ν., Δαγκούλης, Μουδούρογλου, Ελέζι, Παυλίδης Γ. Δούμανης, Κωνσταντίνου

Στον πάγκο: Σαββατιανός, Δουσδαμπάνης, Χρυσικός, Μήττας, Γιατσιάβας, Προβατίδης, Κωνσταντινίδης.
Την μεγαλύτερη εως τώρα σε έκταση νίκη του στην Γ' Εθνική πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα ο ΑΟΚ που κέρδισε στο Σιδηρόκαστρο με 6-0.

Στο στρατόπεδο των Αργοναυτών άπαντες είναι ικανοποιημένοι από την έκβαση της υπόθεσης με την τιμωρία ομάδας και προέδρου και παράλληλα πεισμωμένοι για τη συνέχεια.

Οι καβαλιώτες θέλουν να επεκτείνουν το σερί των 3 συνεχόμενων νικών και βρίσκονται κι αυτοί σε πολύ καλή κατάσταση. Με τον Μαρκόπουλο μεγάλο όπλο της επίθεσης να σπρώχνει επιθετικά όλη την ομάδα μετά τον ερχομό του ο ΑΟΚ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με νόλις 3 τέρματα παθητικό.

Ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης στο τελευταίο παιχνίδι στο σιδηρόκαστρο παρέταξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές.

ΑΟΚ : Δήμιζας , Ζέρης , Λυμπεράκης , Τουμανίδης , Κασμερίδης ,Γαβριηλίδης (80’ Θωμαϊδης) ,Βαλαβανόπουλος , Ψάλτης , Τσούτσης (59’ Γεμιστός) , Γιατσβίνοβτς ,Μαρκόπουλος (72’ Παπαδόπουλος).

Σιδηρόκαστρο - Α.Ο. Καβάλας 0-6
Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στο περσινό πρωτάθλημα της Γ Ενικής με την ομάδα του Οφρυνίου να κερδίζει και τα 2 παιχνίδια.
19/11/2017, 15:00 Αετός Ορφανού - Καβάλα ΑΟ 1-0
25/02/2018, 15:00 Καβάλα ΑΟ - Αετός Ορφανού 1-2

Το άρθρο ενημερώνεται...