Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ελλάδα-Σαουδική Αραβία 0-2 (φιλικό)

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, σε φιλικό παιχνίδι με την Σαουδική Αραβία.


Με πολλά νέα πρόσωπα η εθνική που προετοιμάζεται για το Nations League απέναντι στους Σαουδάραβες που προετοιμάζονται για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σε μέτρια επίπεδα η απόδοση της Ελλάδας, που αγωνίστηκε με 10 από το 44' λόγω αποβολής του Γιαννούλη και είχε δοκάρια, στο 33’ σε φάουλ του Μπακασέτα και στο 78’ με τον Κουλούρη.

Ο Αλ Νταουσάρι στο 19΄ και ο Κανού στο 80΄ τα γκολ της Σαουδικής Αραβίας.

Συνθέσεις
Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Μπάρκας (46’ Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Λημνιός (46’ Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60’ Μάνταλος), Μπακασέτας (90’ Γαλανόπουλος), Μανιάς (60’ Κουλούρης)

Σ.Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μοσαϊλέμ, Αλ-Μπρέικ,Ομ. Χαουσλαουι, Χαουσλαουι, Σαχράνι, Αλ Φαράζ, Οταΐφ, Αλ Τζασίμ, Αλ Σέχρι, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σαλάουι.

Δηλώσεις Μίκαελ Σκίμπε: "Νοιώθω μια μικρή απογοήτευση, ειδικά για τη φάση που δεχθήκαμε κόκκινη κάρτα. Παίξαμε αρκετά καλά, όχι πολύ καλά, είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, είχαμε δύο δοκάρια, είχαμε τις καλές μας στιγμές. Μπορέσαμε σήμερα να δούμε κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα και να διαπιστώσουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται".

photo: epo.gr