Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ!

Αποφασίσθηκε ομόφωνα από όλες τις  παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου η διεξαγωγή συλλαλητηρίου της Καβαλιώτικης κοινωνίας, που θα γίνει την Τρίτη 15 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία Ελευθερίας (Κεντρική Πλατεία) της πόλης της Καβάλας.Καλούνται όλοι οι Καβαλιώτες και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής να πάρουν μέρος στο μεγάλο συλλαλητήριο κατά των διοδίων  πάνω από την Καβάλα.
Τονίζουν οτι όλοι πρέπει να είμαστε εκεί και να επαναληφθεί για μια ακόμη φορά το συλλαλητήριο κατά του λιθάνθρακα που έδωσε πραγματικά ένα ηχηρό μήνυμα τότε!
 Θα τυπωθούν και αφίσες που θα κολληθούν στα καταστήματα της πόλης ωστε όλοι να ενημερωθούν.
Αν μέχρι την ημέρα του συλλαλητηρίου, η ανάδοχος εταιρεία προχωρήσει στην έναρξη των εργασιών για την κατασκευή των διοδίων, αποφασίστηκε να συγκληθεί άμεσα η επιτροπή ώστε να υπάρξει ταχύτατη αντίδραση, με κάλεσμα των Καβαλιωτών για να βρεθούν στο σημείο αυτό της Παράκαμψης και να αντιδράσουν σ’ αυτό το ενδεχόμενο.
<Τρίτη λοιπόν στις 12 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας όλοι μαζί να δώσουμε μια απάντηση σε ότι αρνητικό μας ετοιμάζουν!>δήλωσαν  όλες οι δημοτικές παρατάξεις.