Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η 5η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!!!

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η επιτυχία της 5ης Λευκης Νύχτας στην Καβάλα!!
Η προσέλευση του κόσμου πραγματικά εντυπωσιακή με τα καταστήματα εστίασης να έχουν την τιμητική τους.
Η πιο..πλούσια Λευκή Νυχτα απο ποτέ με 31 εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της Καβάλας με χορούς,μουσική,αθλητικές δραστηριότητες,κουκλοθέατρο,μαγικά και συναυλία με τον Διονύση Σαββόπουλο στην κεντρική πλατεία, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου που τα παρακολούθησε, διασκέδασε και χειροκρότησε απλόχερα.
Οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες πολλές καθώς πολλοί καταστηματάρχες διοργάνωσαν τις δικές τους δραστηριότητες στα καταστήματα τους προσελκύοντας έτσι πολύ κόσμο΄.
Τονωτική ένεση και στην αγορά της Καβάλας που είδε κόσμο στα καταστήματα τους με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου,Βασίλη Λεμονίδη να μας δηλώνει οτι πράγματι η ικανοποίηση είναι μεγάλη και από την προσέλευση του κόσμου και από την κίνηση της αγοράς<τηρουμένων των αναλογιών>όπως ανέφερε,<είναι σίγουρα μια πολύ καλή Παρασκευή σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη Παρασκευή του Μαιου η οποιαδήποτε μέρα εκπτώσεων>.
Στο ίδιο μήκος κύματος και άλλοι καταστηματάρχες που δήλωσαν ότι πράγματι μπήκε κόσμος στα μαγαζια τους και ανεξάρτητα από το εαν ψώνισαν όλοι το θετικό ήταν ότι κόσμος μπήκε σε σχέση με άλλες μέρες που ούτε αυτό συμβαίνει..
Ραντεβού και πάλι του χρόνου λοιπόν με ακόμη καλύτερες...Λευκές Νύχτες!