Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΠΣ Καβάλας: Στις 25 Μαρτίου ο τελικός Κυπέλλου

ΑΟ Καβάλα και Βύρων Καβάλας θα αναμετρηθούν στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΚ μετά από συνάντηση - συμφωνία των δύο ομάδων.


Αναλυτικά το δελτίου τύπου της ΕΠΣΚ.
Την Πέμπτη το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και ΕΠΣ Καβάλας σχεδίασαν από κοινού τη διεξαγωγή του φετινού τελικού Κυπέλλου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, ημέρα κατά την οποία η Ένωση φρόντισε να μην προγραμματίσει αγώνες των τοπικών μας πρωταθλημάτων, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλο το φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει ζωντανά τον σπουδαίο αυτό αγώνα.

Ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» και εξετάζεται η περίπτωση να γίνει βραδινές ώρες υπό το φως των προβολέων, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων.

Ο μεγάλος αυτός αγώνας, τον οποίο οι διοργανωτές φροντίζουν να τον μετατρέψουν σε μία ποδοσφαιρική γιορτή, θα είναι αφιερωμένος στον ποδοσφαιριστή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, Βασίλη Τζίνη. Με προτροπή της ΕΠΣ Καβάλας και ομόφωνη απόφαση των δύο φιναλίστ, Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, τα έσοδα του τελικού θα διατεθούν για το νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Για το λόγο αυτόν, επιθυμία όλων των εμπλεκομένων του φετινού τελικού είναι να υπάρξει καθολική προσέλευση του ποδοσφαιρικού κόσμου του νομού μας στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη».