Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ευχές από τον Α.Ο. Καβάλα με απολογισμό

Με έναν απολογισμό του 2017 ο Α.Ο. Καβάλα εύχεται χρόνια πολλά στους φίλους της ομάδας.

Στο μήνυμα του για τις ημέρες των εορτών προς τους φίλους της ομάδα το Δ.Σ. του ΑΟΚ γράφει συγκεκριμένα

"Μία σύντομη αποτίμηση για το 2017
Αγαπητοί φίλοι & υποστηρικτές του Α.Ο. Καβάλα,
Τη προηγούμενη Κυριακή (17/12) ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για το 2017.

Το έτος που φεύγει μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση αλλά και ελπίδες και πίστη για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα η οποία στηρίζεται σε δύο άξονες: τον μητροπολιτικό χαρακτήρα του Α.Ο.Κ. για το νομό και την αξιοποίηση αλλά και ανάδειξη τοπικών ταλέντων μέσα από την ομάδα.

Στο πρωτάθλημα του Α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα μας, με μέσο όρο ηλικίας περίπου στα 21 έτη, βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας.

Παραθέτοντας φωτογραφίες από φετινά παιχνίδια συνεχίζει

Στο κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, δίνοντας χρόνο συμμετοχής κυρίως σε νεαρότερους ποδοσφαιριστές, ο Α.Ο.Κ. βρίσκεται στην ημιτελική φάση και στις αρχές του νέου έτους αντιμετωπίζει τον Μ.Α. Αντιφιλίππων για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης (ο πρώτος αγώνας έληξε 0-0).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φετινές επίσημες εμφανίσεις της ομάδας έχουν κλέψει τις εντυπώσεις καθώς κοσμούνται από ένα από τα μεγαλύτερα ορόσημα της πόλης, τις Καμάρες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίζετε την ομάδα του Α.Ο.Κ. και να στείλουμε σε όλο τον κόσμο τις θερμότερες ευχές μας για το νέο έτος.

Υγεία πάνω από όλα και τα υπόλοιπα έρχονται!

Εμείς, δεσμευόμαστε ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε το νέο έτος να βρει την ομάδα μας πιο έτοιμη να εκπληρώσει κάθε στόχο της με βασικότερο ίσως να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει και να φέρει ξανά τους φιλάθλους στο γήπεδο.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Καβάλα"