Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νομοσχέδιο εξόντωσης της ραδιοφωνίας

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο για το σχέδιο νόμου για την ψηφιακή ραδιοφωνία.


Ήθελα νά 'ξερα ποιοί σε συμβουλεύουν κύριε Παππά μας. Γιατί ή σου λένε παπαριές και τις πιστεύεις, ή είσαι κακεντρεχής. Και υποκριτής επίσης. Γιατί μας έλεγες πως σ' ενδιαφέρει η επιβίωση της περιφερειακής ραδιοφωνίας, ενώ αυτό που πας να μας κάνεις είναι να μας καταστρέψεις, να κλείσεις όλες τις ραδιοφωνικές επιχειρήσεις.

Και δεν σε υποχρεώνει κανένας να το κάνεις, μην πας να μας πουλήσεις αυτό το παραμύθι για άλλοθι.
Θέλεις και τα κάνεις.

Ούτε έχουν εφαρμοστεί πουθενά στην Ευρώπη αυτά που πας να μας κάνεις -μόνο στην Νορβηγία, με ολέθρια αποτελέσματα- άρα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ. Απόδειξέ μας ότι δεν είναι έτσι.

Θα υποχρεώσεις, λες, τους Έλληνες να τρέξουν όλοι να μπούν στην ουρά για ν' αλλάξουν όοολα τα ραδιόφωνα, στ' αυτοκίνητα, στα σπίτια, στα γραφεία, προκειμένου ν' ακούνε DAB, επειδή έτσι σου την σφύριξε, κύριε Παππά μας, να μας κάνεις... Νορβηγία, τρομάρα σου.

... και βέβαια, πομπούς, πυλώνες, κεραίες, link, γεννήτριες και γενικά τις εγκαταστάσεις των βάσεων εκπομπής στο βουνό, που αποτελούν το κύριο μέρος της επένδυσης ενός ραδιοσταθμού, δηλαδή, μας λες να τα πετάξουμε και να πλερώνουμε νταβατζηλίκι την DIGEA των εφοπλιστών, ή, όποιον άλλον μυριστεί αίμα και ορμήσει. Αυτό μας λες.

>> Κι εδώ δεν πρόκειται για καρχαρίες καναλάρχες, εφοπλιστάδες, τραπεζίτες, ολιγάρχες. Πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις, ως επί το πλείστον, πρόκειται για την πρόσβαση του απλού πολίτη σε δημόσιο αγαθό.

Μη μας πουλάς αριστεριλίκια, λοιπόν, γιατί δεν μασάμε. Αλλού αυτά. Όταν σε κράζουν αυτοί που σας "στήριξαν", καλό θα είναι να συμμαζευτείς, γιατί το κακό που θα σας βρει θα επηρεάζει κι όλο τον λαό ταυτοχρόνως και ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ.

Άειντε μάινα τα πανιά, εντάξει;

>> Αυτό λέγεται γαϊδουριά κύριε Παππά, δεν λέγεται διαβούλευση.

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για το ψηφιακό ραδιόφωνο