Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ντροπή σου........

Προκλητική χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Κωνσταντινίδη του Αετού Ορφανού, σε ανακοίνωσή της η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας.


Διαβάστε την ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας

Ντροπή σου........
Η Λέσχη είχε προειδοποιήσει για την ακαταλληλότητα του γηπέδου του Οφρυνίου μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε. Τελικά αυτό είναι το λιγότερο που μας απασχόλησε μετά από όσα αντικρίσαμε εντός αλλά και εκτός του γηπέδου.

Όσον αφορά το σημερινό ματς, προφανώς και ο Αετός αξίζει τα συγχαρητήρια μας για την νίκη. Ωστόσο θα σταθούμε στην απαράδεκτη συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη. Ως γνωστόν στην ομάδα του Οφρυνίου, παιζουν τρείς παίκτες που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη μπλόυζα με το καραβάκι.

Ο Δουμάνης, ο Κάπατζης και ο Κωνσταντινίδης. Οι δύο πρώτοι αγωνίστηκαν με ήθος και επαγγελματισμό και χειροκροτήθηκαν από τους Καβαλιώτες φιλάθλους.

Από την άλλη ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης, από την αρχή ήταν προκλητικός, με συνεχείς πτώσεις, θεατρικά μονόπρακτα και κυρίως το εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι και τα σκληρά μαρκαρίσματα ακόμα κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Η προκλητική συμπεριφορά κορυφώθηκε με το τέλος όταν ανέβηκε στην κερκίδα φωνάζοντας ”εγώ τους γ..ησα"...
Είναι αίσχος και ντροπή να βλέπουμε αυτή τη συμπεριφορά από ένα ….«Καβαλιώτη» που ίσως είναι η μοναδική στην ιστορία του ΑΟΚ.