Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Συλλήψεις σε Δράμα και Ξάνθη καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα (9-10-2017), στους νομούς Δράμας και Ξάνθης, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 55, 52, 46 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, κατά περίπτωση.


Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε χωριό της Δράμας, συνελήφθη ο 52χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν τρία φυτά κάνναβης, ύψους από 1 έως 1,2 μέτρων, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 197,8 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, σε άλλο χωριό της Δράμας, συνελήφθη ο 46χρονος, διότι οικόπεδο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν τρία φυτά κάνναβης, ύψους 1 έως 2 μέτρων.
Το ίδιο πρωί, στη Δράμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 46χρονος, που κατείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 4,1 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,5 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη.
Τέλος στην τέταρτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε χωριό της Ξάνθης, συνελήφθη 45χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 94,2 γραμμαρίων και ένα φυτό κάνναβης, ύψους 1,16 μέτρων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 7 φυτά κάνναβης, 294,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 4,1 γραμμάρια ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό, 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Ξάνθης.