Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Έκθεση για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων

Εκθεση φωτογραφίας με θέμα τον ιαματικό πηλό του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων διοργανώνουν ο Δήμος Καβάλας η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια» και η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου
"Ο Δήμος Καβάλας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια» και η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία διοργανώνουν στις εγκαταστάσεις της ΕΦΕ στην Αθήνα, οδός Πόντου 12 Ιλίσια, έκθεση φωτογραφίας των φωτογράφων Μακρίνας Μπελετσέλη και Γιώργου Μυτιληνού με θέμα τον ιαματικό πηλό του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων Καβάλας. Η έκθεση θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδων και τα εγκαίνια της θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στις 19:30. Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση του καλλιτεχνικού φωτογραφικού λευκώματος «Περί Πηλού…Εικόνα & Λόγος» με περιεχόμενο από το υλικό της έκθεσης. Το λεύκωμα θα παρουσιάσουν οι:
• Γιάννης Λυκούρης, MFIAP, HonEFIAP, Γ.Γ της FIAP, Αντιπρόεδρος της ΕΦΕ, Δικηγόρος
• Δρ Δημήτρης Τουσίμης, EFIAP, EHPS gold, PSA*** Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΦΕ, Χειρουργός
• Ζαφείρα Χάιδου, Μουσειολόγος - Αρχαιολόγος - Ιστορικός της Τέχνης

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 θα διοργανωθεί από το Δήμο Καβάλας και τη Δημωφέλεια, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, ημερίδα με τίτλο «Οι θεραπείες της ιαματικής ιατρικής στο Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού – Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων Καβάλας». Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο εντευκτήριο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας με συντονιστή τον Κωνσταντίνο Κουσκούκη Καθηγητή Δερματολογίας - Νοµικό, Πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής και επιφανείς εισηγητές διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων."