Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΝ.ΕΛΛ. ΚΑΒΑΛΑΣ: Εκλογές Συνέδρων, για το 3ο Συνέδριο του κινήματος

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, με άψογη διαδικασία και αθρόα συμμετοχή μελών, πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Καβάλας, οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών Συνέδρων, για το 3ο Συνέδριο του κινήματος.

Υποψηφιότητα για την εκλογή τους ως Σύνεδροι, κατέθεσαν 17 (δέκα επτά) από τα τοπικά μέλη του κινήματος εκ των οποίων οι 16 (δέκα έξι) τελικά και εκλέχθηκαν κατά την διαδικασία της ψηφοφορίας, οι οποίοι μαζί με τα 9 (εννέα) άλλα μέλη που συμμετέχουν στο Συνέδριο λόγο ιδιότητας (ex officio), θα αντιπροσωπεύσουν το Νομό Καβάλας στο 3ο Τακτικό Συνέδριο των ΑΝ. ΕΛΛ. που θα διεξαχθεί από τις 11 έως και τις 13 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στην Αθήνα.

Η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου Καβάλας, εκφράζει τις ευχαριστίες της στους Οργανωτικούς Γραμματείς, τον Συντονιστή και τα μέλη της Ο.Ε.Σ., την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογής Συνέδρων (Κ.Ε.Ε.Ε.Σ.), την Προέδρο κα Στεργιοπούλου Νικολέτα και τα μέλη της Τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογής Συνέδρων (Τ.Ε.Ε.Ε.Σ.) και κυρίως τα μέλη του κινήματος που συμμετείχαν στην ψηφοφορία και ανέδειξαν τους αιρετούς Συνέδρους.

Από αύριο ξεκινά τη δουλειά που μας αναλογεί για την προετοιμασία του 3ου Συνεδρίου του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Συντονιστική Επιτροπή (ΟΕΣ) Καβάλας