Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γ' Εθνική 1ος όμιλος: Καβάλα - Δόξα Προσκυνητών και Παραλίμνι - Νέστος στις 17:00

Πρεμιέρα σήμερα Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Στον 1ο όμιλο Καβάλα και Νέστος Χρυσούπολης ξεκινουν τις υποχρεώσεις τους για την ποδοσφαιρική σεζόν 2016-2017.

Με μεγάλο στόχο την άνοδο στην Β' Εθνική ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει στο πρώτο ματς της χρονιάς την νεοφώτιστη Δόξα Προσκυνητών στο Βερούλειο Στάδιο.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 5 το απόγευμα και σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων ενώ και η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ κάνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας.

Με γνωστές από καιρό τις απουσίες των τιμωρημένων από πέρσι Μπρατσιάνη και Λίτσκα που χάνουν τις τρεις πρώτες αγωνιστικές αλλά και του Γρηγόρη Παπαδόπουλου.

Κατά τα άλλα ο Γιάννης Ταουσιάνης που για πρώτη χρονιά ξεκινάει από την αρχή της σεζόν στον πάγκο του ΑΟΚ φέτος έχει να διαχειρστεί ένα γεμάτο ρόστερ με πολλές λύσεις. 16 ποδοσφαιριστές παρέμειναν από το περσινό ρόστερ της ομάδας. 8 ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν στις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Το ρόστερ του ΑΟΚ
Αθανασίου Αθανάσιος, Συριτούδης Κώσταντίνος, Φραγκούλης Αναστάσιος, Γιαλούσης Ελευθέριος, Μπαντάνης Μιχαήλ, Μπάτζιος Χρήστος, Σταματόπουλος Παύλος, Τουμανίδης Σάββας, Δελής Δαμιανός, Μελισσόπουλος Αλέξανδρος, Δέντσας Αναστάσιος, Θωμαϊδης Δημήτριος, Λαδάκης Αντώνης, Κυριακίδης Σάββας, Κασαπάκης Χρήστος, Παπαδόπουλος Γρηγόριος, Μπλιός Στυλιανός, Λίτσκας Γιώργος, Zlatkovski Zoran, Πτηνόπουλος Μηνάς, Μπρατσιάνη Αλέξανδρος, Παππάς Χαρίλαος, Dede Etis, Pavicevic Marko

Για την νεοφώτιστη Δόξα Προσκυνητών η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής αποτελεί από μόνη της επιτυχία.

Στόχος της η εύκολη παραμονή σε έναν όμιλο που υποβιβάζεται μόνο μια ομάδα. Πλήρως ανανεωμένο σε σχέση με πέρσι το ρόστερ των Προσκυνητών με 18 νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης στηρίζεται σε ταλέντα που ξεχώρισαν στα τοπικά πρωταθλήματος ενώ έκανε και αρκετές μεταγραφές από ομάδες της Γ' Εθνικής

Αποστολή για το παιχνίδι με Καβάλα:
1. ΠΕΡΤΣΑΣ, 2. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, 3. ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, 4. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, 5. ΜΟΣΧΟΣ,6. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, 7. ΛΕΦΗΣ, 8. ΚΙΤΣΟΣ, 9. ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ, 10. ΜΟΥΖΑΣΒΙΛΙ, 11. ΤΡΙΧΑΣ, 12. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, 13. ΚΛΗΣ, 14. ΔΡΑΓΑΝΙΔΗΣ,15. ΓΙΑΝΝΑΚΙΤΣΙΔΗΣ, 16. ΕΜΡΕ, 17. ΘΩΜΑΣ, 18. ΒΑΣΚΟΣ.

Ο έταιρος εκπρόσωπος του Νομού Καβάλας, Νέστος Χρυσούπολης δοκιμάζεται στην πρεμιέρα στο Παραλίμνι Σερρών με αντίπαλο τον τοπικό Απόλλων Παραλιμνίου.

Πλήρως ανανεωμένος ο Νέστος, με παρακαταθήκη όμως τις εκπληκτικές 2 προηγούμενες χρόνιές, θέλει να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα το πρωτάθλημα απέναντι στην επίσης νεοφώτιστη πρωταθλήτρια ΕΠΣ Σερρών.

Γ΄ Εθνική – 1η αγωνιστική
Κυριακή 11/9 – 17:00

1ος όμιλος
ΑΟ Καρδίας-Ορφέας Ξάνθης
Διαιτητής: Σκουλάς (Σερρών), Βοηθοί: Ζιγκερίδης, Καμπούρης (Σερρών)
Μακεδονικός Φούφας-ΑΠΕ Λαγκαδά
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας), Βοηθοί: Δέλλιος, Ταγκαλίδης (Πέλλας)
ΑΕ Ποντίων – Απόλλων Καλαμαριάς
Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου), Βοηθοί: Διαμάντης, Καραλής (Ηπείρου)
Καβάλα-Δόξα Προσκυνητών
Διαιτητής: Παπαργυρίου (Πιερίας), Βοηθοί: Ζέρβας, Μηνούδης (Πιερίας)
Νάουσα-Εορδαϊκός
Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας), Βοηθοί: Τίκας, Βογιατζής (Καρδίτσας)
Απόλλων Παραλιμνίου-Νέστος Χρυσούπολης
Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης), Βοηθοί: Δημητριάδης, Καρακασίδης (Θράκης)