Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το Cosmopolis επανέρχεται δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα της Καβάλας.

Το Έθνικ Φεστιβάλ Cosmopolis του Δήμου Καβάλας, ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του φεστιβάλ στην Ελλάδα, μετά από παύση μερικών ετών επανέρχεται δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα της Καβάλας. Το φετινό Cosmopolis – the Reunion θα συνεχίσει με τις ίδιες θεματικές ενότητες που συνθέτουν ένα πλούσιο πρόγραμμα, έτσι όπως το γνωρίσαμε από τις προηγούμενες διοργανώσεις.


Οι CosmoΧοροί, οι CosmoΣυναυλίες, οι CosmoΓεύσεις, το CosmoΣινεμά, και τα CosmoΔρώμενα αποτελούν τις βασικές ενότητες του φεστιβάλ, οι οποίες περιλαμβάνουν πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις. Τελευταία ενότητα θα είναι το ΠαιδοCosmopolis, όπου για μια ακόμη φορά οι νεαροί φίλοι του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν παιχνίδια απ’ όλο τον κόσμο και να συμμετέχουν σε μια σειρά δραστηριοτήτων για παιδιά.

Ο ιστοχώρος του Φεστιβάλ www.kavala-cosmopolis.com όπου θα μπορείτε να πληροφορηθείτε αναλυτικά για όλο το περιεχόμενο της φετινής διοργάνωσης αλλά και όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις, είναι αυτή τη στιγμή υπό κατασκευή, ενημερώνεται με όλο το νέο υλικό και θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από τις 21 έως τις 24 Ιουλίου 2016, η Καβάλα θα φιλοξενήσει στο Cosmopolis - the Reunion σημαντικά έθνικ μουσικά σχήματα, βάζοντας την Καβάλα και την επαρχία στο χάρτη της διεθνούς έθνικ μουσικής σκηνής, αλλά και χώρες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο παρελθόν, ενώ παράλληλα θα δοθεί και το στίγμα για τις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν. Το Φεστιβάλ αποτελεί μια διοργάνωση του Δήμου Καβάλας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» 2510 831388.

kavala.gov.gr