Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΕΚ Καβάλας: Πρωταθλήτρια Κ14 για 3η συνεχόμενη χρονιά

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Κ14 της ΑΕΚ Καβάλας κατέκτησε το πρωτάθλημα που διοργάνωσε με επιτυχία και φέτος η Ε.Π.Σ. Καβάλας.


Παράλληλα η ΑΕΚ Καβάλας πλαισιωμένη από 60 νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Τέλος η ΑΕΚ Καβάλας συγχαίρει τον πρώην ποδοσφαιριστή της Πρόδρομο Αθανασιάδη ο οποίος αποτελεί ενεργό μέλος της ομάδας Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη για τη συμμετοχή του στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Super League

Αναλυτικα το δελτίο τύπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας κάνει γνωστά τα εξής:

-“1. Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι η ομάδα Κ14 της ΑΕΚ Καβάλας κατέκτησε για 3η συνεχόμενη χρονιά το κύπελλο του πρωταθλήματος, στον τελικό που έγινε στο γήπεδο του Ζυγού σε βάρος του Ορφέα Ελευθερούπολης με (4-0), που διοργάνωσε με επιτυχία και φέτος η Ε.Π.Σ. Καβάλας. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο μας, για τα τμήματα υποδομής και βέβαια για τους ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν το συγκεκριμένο τμήμα και τον προπονητή τους Στέλιο Αμοιρίδη. Και επειδή δεν είναι τίποτε τυχαίο, σημειώνουμε ότι Η ΑΕΚ Καβάλας έχει κατακτήσει συνολικά 5 πρωταθλήματα από τα 6 που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Καβάλας τα τελευταία χρόνια. Αποδεικνύεται έμπρακτα η δουλειά σε βάθος που γίνεται σε όλα τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ Καβάλας, με τον στόχος της ανάδειξης των ταλέντων να αποτελεί κάθε χρόνο πραγματικότητα με την προώθηση τους στο Ανδρικό τμήμα.

2. Κάνει γνωστό το ότι η ΑΕΚ Καβάλας πλαισιωμένη από 60 νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ. Το οποίο με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου στα Πηγάδια Ξάνθης. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ Καβάλας έχει επιλεχθεί και συμμετέχει στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της ΟΠΑΠ ΑΕ. Μάλιστα οι 60 νεαροί παίκτες μας έλαβαν μέρος σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, καθώς και σε μία βιωματική εμπειρία. Παράλληλα οι γονείς και συνοδοί παρακολούθησαν ομιλίες και σεμινάρια για θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών, από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος. Μάλιστα μας δίνεται η ευκαιρία να συγχαρούμε δημόσια την ΟΠΑΠ Α.Ε. Για την πολύ σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβε και έβγαλε σε πέρας με επιτυχία και όλους τους συντελεστές του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας για την διοργάνωση του Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ.

3. Τέλος συγχαίρουμε τον πρώην ποδοσφαιριστή μας Πρόδρομο Αθανασιάδη ο οποίος αποτελεί ενεργό μέλος της ομάδας Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη για τη συμμετοχή του στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Super League και του οποίου η εξέλιξη είναι ραγδαία κάτι το οποίο κάνει όλους εμάς να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το ότι συμβάλλαμε και εμείς στην ανάδειξη του ταλέντου του”.