Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πιστοποίηση παραγωγών στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων

Ξεκινούν από 18/02/2016 οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση και πιστοποίηση στις γνώσεις Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Χρυσούπολης.


Το κόστος συμμετοχής στην διαδικασία ανέρχεται στα 25€ όσο ακριβώς το προβλεπόμενο παράβολο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 12 ωρών, χωρίς κανένα περεταίρω κόστος για τον καταρτιζόμενο και θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Χρυσούπολης καθώς και σε κατάλληλους χώρους στις υπόλοιπες περιοχές του νομού. Μετά το πέρας των μαθημάτων θα ακολουθούν οι γραπτές εξετάσεις πιστοποίησης.

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής τους στην διαδικασία στα γραφεία του Τ.Α.Α. Νομού Καβάλας (πρώην Κ.Ε.Π.Π.Υ.Ε.Λ.) και στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Χρυσούπολης (πρώην ΚΕΓΕ).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον Συντονιστή του προγράμματος του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Χρυσούπολης, Σιδηρόπουλο Αρτέμιο στα τηλέφωνα 2510 228450 και 2591 022208.