Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Έκθεση τοπικών και εορταστικών προϊόντων στο δημοτικό κήπο

O Δήμος Καβάλας σε συνεργασία με μια εξειδικευμένη επιχείρηση οργάνωσης εκθέσεων και κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων και κατασκευών διοργανώνει στο δημοτικό κήπο έκθεση τοπικών και εορταστικών προϊόντων στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στον φωτισμένο και στολισμένο δημοτικό κήπο που αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς για την πόλη, θα στηθούν συνολικά 21 εορταστικά και διακοσμημένα σπιτάκια, τα οποία θ’ αποτελέσουν χώρο προώθησης και προβολής αποκλειστικά τοπικών επιχειρήσεων από δημότες του Δήμου Καβάλας που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και εμπορία τοπικών και εορταστικών προϊόντων.

Ενδεικτικά, είδη που μπορούν να διατίθενται προς πώληση και τοπικές επιχειρήσεις που μπορούν να δραστηριοποιηθούν στην παραπάνω έκθεση είναι: παιχνίδια – είδη ζαχαροπλαστείου και αρτοποιείου – λουκουμάδες –κουραμπιέδες – κρασιά - είδη χριστουγεννιάτικων δώρων - είδη χριστουγεννιάτικης διακόσμησης - παιδικές εκδόσεις κτλ.

Η διάρκεια της χριστουγεννιάτικης αγοράς θα είναι από τις 11 – 12 - 2015 έως και την Κυριακή 03 – 01 - 2016 και το ωράριο της θα είναι : 10.00 - 14.30 το μεσημέρι και 17.30 – 22.00 το βράδυ. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει παιδικός χώρος με βενετσιάνικο καρουζέλ και πρωτότυπα παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην παραπάνω έκθεση μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Γιώργο Διπλό στα τηλ. 6940 819037 και 2510 242713.