Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ για τον TAP

Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ με αφορμή τις πρόσφατες πληροφορίες που αναφέρουν ότι η κυβέρνηση αθέτησε στην τελική της απόφαση την υπόσχεση που έδωσε στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας για αλλαγή της όδευσης του αγωγού ΤΑΠ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την κυβερνητική υπαναχώρηση, στις επιδιώξεις των «επενδυτών».


Μια υπόσχεση που δόθηκε προσωπικά από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στην προεκλογική επίσκεψη του Ιανουαρίου στην πόλη της Καβάλας.

Η εξέλιξη αυτή δεν στερεί μόνο ένα μεγάλο μέρος παραγωγικής γης από την αγροτικό κόσμο της περιοχής, αλλά ουσιαστικά αντιστρατεύεται σε κάθε μελλοντική προσπάθεια για ανασυγκρότηση της πρωτογενούς παραγωγής, που καθώς διακηρύσσει αποτελεί στρατηγικό στόχο της πολιτικής της.

Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ απευθύνει έκκληση προς το λαό της περιοχής μας για συμμετοχή και στήριξη του αγώνα για την αλλαγή όδευσης του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΠ .

Καλεί το Δήμο Καβάλας να συνεχίσει τον αγώνα υλοποιώντας την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να μη περνά ο αγωγός από καλλιεργήσιμη γη.
Επειδή «στις Δημοκρατίες αποφασίζουν οι κοινωνίες» περιμένουμε ανταπόκριση από μια κυβέρνηση που υποσχέθηκε να ακούει τη φωνή των κινημάτων και των ενεργών πολιτών.

Οι ανάγκες μας πάνω από τα συμφέροντα και τα κέρδη της κοινοπραξίας ΤΑΠ
Ο αγώνας συνεχίζεται.

Για τη ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Ο επικεφαλής
Άρης Βέρρος