Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γ' Εθνική - Ειδήσεις 16 Ιουλίου 2015

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων της Γ Εθνικής


ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ : Διαζυγιο με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΑΝΤΑ.....!!!!!!!!!!!διαπιστωθηκε διαφορα φιλοσοφιας διοικησης με προπονητη.
Ο Γιώργος Μαραντάς ΔΕΝ θα είναι τελικά ο νέος προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης.

Λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους ήρθε το διαζύγιο ανάμεσα στην ομάδα της Χρυσούπολης και τον προπονητή Γιώργο Μαραντά.

Με δημοσιευση στο Facebook της ομάδας έγινε γνωστό το διαζύγιο.

Ονόματα που ακούστηκαν για τη διάδοχη κατάσταση είναι αυτά των Μπάμπη Χρυσοστομίδη και Σάκη Αναστασιάδη.


ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ: Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Κοκκινοχώματος μετά και την οριστικοποίηση την προηγούμενη Κυριακή του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Μετά τους Γκόγκα, Ασλανίδη, Γαλακτερό και Κάπατζη σήμερα ανακοινώθηκαν ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον 23 χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Τιγγιρίδη από την Δόξα Δράμας με πέρασμα και απο την Καβάλα, τον επίσης τερματοφύλακα Αλέξανδρο Καγγελίδη από την ΑΕ Κυργιων και τον Βαγγέλη Τσιόρτα μέσος που αποκτήθηκε από τα Χελιδόνια.

Η επίσημη πρώτη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες συνέχεια αναμένεται στις μετακινήσεις μεταξύ Βυζαντίου και Πανσερραϊκού. Μετά την τριάδα Γκόγκα, Ασλανίδη, Γαλακτερόυ Γκόγκα, Ασλανίδη, Γαλακτερόυ πληροφορίες αναφέρουν πως οι Κύδων Καρλόπουλος και Μανώλης Τσίλογλου, βρίσκονται κοντά στον Πανσερραϊκό.


Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ: Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας για την ομάδα του ΑΟΚ πραγματοποιήθηκε χθές Τετάρτη 15 Ιουλίου. Εκεί βρέθηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Η επίσημη πρώτη του ΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Δευτέρα ενώ συνεχίζεται με προσεκτικές κινήσεις η προσπάθεια για μεταγραφική ενίσχυση.

Ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Παύλο Σταματόπουλο

Τέλος από Καβάλα ο Ιορδανίδης: Ο 28χρονος στόπερ δεν τα βρήκε με τη διοίκηση της Καβάλας. Πέρσι με την φανέλα των αργοναυτών είχε 24 συμμετοχές στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Την Δευτέρα η πρώτη των «Μαυραετών»
Την Δευτέρα στις 6 το απόγευμα θα γίνει η επίσημη πρώτη για την Δόξα Δράμας.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο όπως και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αν και ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε προετοιμασία στον Βώλακα

Μέλη του συμβουλίου που δεν έχουν εμπλοκή στην ανδρική ομάδα, ανέλαβαν την οργάνωση της Δόξας «Αντώνιος Καστρινός» που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Δράμας.


ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Τον τερματοφύλακα της νταμπλούχου της ΕΠΣ Θράκης της Δόξας Προσκυνητών, Βαγγέλη Παπαδόπουλο έχει βάλει στο στόχαστρο η ομάδα του Έβρου Σουφλίου και σύμφωνα με πληροφορίες υπέγραψε συμβόλαιο.

Νωρίτερα είχαν ανανεώσει με τον Έβρο οι Λίτσος Κωσταντίνος(ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ) , ο Αρχηγός Μάκης Τσαπάνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ) ,Αντωνιάδης Ματθαίος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ),Μπινόπουλος Αναστάσιος(ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ) , Ζαφειρόπουλος Ηλίας (ΧΑΦ),και ξαναεπιστρέφει πίσω ο Αντωνιάδης Γιώργος(ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ) ,αγωνίζονταν από τον Ιανουάριο (2015) στη Νίψα

Να θυμίσουμε ότι έως τώρα έχουν ανανεώσει ο Πασχάλης Δραγανίδης (ΜΕΣΟΣ),και ο μεσοεπιθετικός Μεμέτ Εμρέ.

Δεν συνεχίζει ο Αμετ Ερκάν στον Έβρο Σουφλίου καθώς δεν τα βρήκε στο ραντεβού που είχε τη Δευτέρα με την διοίκηση.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ακέφαλος στο διοικητικό έμεινε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
μετά την παραίτηση της διοίκησης Βαλσαμίδη πριν 10 περίπου ημέρες ανέλαβε ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Μανώλη Βουκουρεσλή που με την σειρά του παραιτήθηκε.

Έκτακτο ΔΣ ανακοίνωσε για σήμερα ο ερασιτέχνης μετά τις αναβληθείσες συνελεύσεις της προηγούμενης εβδομάδας, με μοναδικό θέμα το ποδοσφαιρικό τμήμα και την ανάδειξη νέου ΔΣ.

Πάντως σύμφωνα με τον ερασιτέχνη υπάρχει ενδιαφερόμενος για το ποδόσφαιρο.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Ο Άκης Βάβαλης νέος προπονητής
Ο Άκης Βάβαλης είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού Σερρών. Ο Σερραίος τεχνικός συμφώνησε σε όλα μετά από συνάντηση με την διοίκηση.

Ο Βάβαλης κάθησε την προηγούμενη σεζόν στον πάγκο του Άρη Ακροποτάμου, ωστόσο αποχώρησε πριν τελειώσει η σεζόν.

Με επίσημη ανακοίνωση ο 28χρονος αριστερός μπακ, Κώστας Μερεσιώτης ανανέωσε με την ομάδα των Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ανανέωσε την συνεργασία του με την F.C. Serres ο Κώστας Μερεσιώτης παρουσία του κου Χρήστου Μέγκλα και τεχνικού διευθυντή Λάκη Υφαντή».


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ:
Δύο ονόματα μπήκαν στην τελική ευθεία της κούρσας , όπως έγινε γνωστό.

Υποψήφιοι για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι ο Θεόφιλος Χατζηιωαννίδης (φωτ) και ο Γιώργος Ιωακειμίδης.

Αυτό έγινε γνωστό μετά την επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/7).

Από τους δύο ζητήθηκε να προσκομίσουν τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις όσων υπόσχονται μέχρι την Τετάρτη (15/7) ώστε το Διοικητικό Συμβούλιο να πάρει την τελική του απόφαση .