Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Super Cup: Νέστος Χρυσούπολης - Τρίκαλα για το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών

Τρίκαλα και Νέστος Χρυσούπολης θα αναμετρηθούν το ερχόμενο Σάββατο για την κούπα στο Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών (Ο κυπελλούχος Γ΄ Εθνικής αγωνίζεται στο τέλος της περιόδου με το νικητή του Κυπέλλου Ερασιτεχνών για το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών Ελλάδος).
Όπως ενημέρωσε την Τετάρτη (27/5) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το ματς θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, ενώ θα διεξαχθεί και σε διαφορετικό γήπεδο.


Η σέντρα της αναμέτρησης στις 18:00 το Σάββατο 6 Ιουνίου στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου «Π. Παραλυκίδης».

Η προετοιμασία του Νέστου Χρυσούπολης και των Τρικάλων έχει μπεί στην τελική ευθεία.

Ο Τελικός του Super Cup ερασιτεχνών θα είναι και η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση των δύο ομάδων για την φετινή σεζόν και εναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τα Τρίκαλα πήραν την άνοδο στην Β Εθνική και στέφθηκαν Κυπελλούχοι Γ Εθνικής.

Ο Νέστος στέφθηκε Πρωταθλητής και Κυπελλούχος ΕΠΣΚαβάλας, Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδος και πήρε την άνοδο για την Γ' Εθνική τερματίζοντας πρώτος στα μπαράζ ανόδου στον 1ο όμιλο.

Ποιός θα κερδίσει τον τελευταίο τίτλο της χρονιάς θα το μάθουμε το ερχόμενο Σάββατο γύρω στις 20:00.

Ανακοίνωση ΕΠΟ
«Από την Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Super Cup Νέστος Χρυσούπολης - Τρίκαλα θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου και ώρα 18.00 (αντί 19.00) στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου "Π. Παραλυκίδης" (αντί του δημοτικού γηπέδου Λιτόχωρου "Π. Δήμας")», αναφέρει η ανακοίνωση.