Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Kavala Bet News: Νειμάρ Vs Χάμες Ροντρίγκεζ

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες.

Επιλέξαμε να πάμε σε πιο ασφαλή μονοπάτια προτείνοντας 2 έως 3 τέρματα στις χθεσινές αναμετρήσεις. Ενώ τα τέρματα μπήκαν σε καλό χρονικό διάστημα κόλλησαν δυστυχώς και τα δύο παιχνίδια στο 1-0.

Η μεν Παραγουάη είχε δοκάρι η δε Ουρουγουάη πίεσε για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Μία αναμέτρηση έχουμε σήμερα στα πλαίσια του 3ου ομίλου:
02:30 Βραζιλία-Κολομβία ( Πόλη-Σαντιάγκο ) # 2,06-3.63-4.11 #
Νειμάρ Vs Φαλκάο ή Νειμάρ Vs Χάμες Ροντρίγκεζ ότι και να βάλουμε η κόντρα σε αυτό το ζευγάρι είναι μεγάλη, με την Βραζιλία να έχει μπει με το δεξί στην διοργάνωση επικρατώντας στις καθυστερήσεις του αγώνα το Περού με τον Νειμάρ να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε με την Μπαρτσελόνα εν αντιθέσει οι Κολομβιανοί παίζουν με την πλάτη στον τοίχο μετά την αναπάντεχη ήττα από την Βενεζουέλα με 1-0.

Πιθανή ενδεκάδα Βραζιλίας: Jefferson - Dani Alves, Miranda, David Luiz , Filipe Luis - Fernandinho, Elijah, Willian, Philippe Coutinho - Diego Tardelli, Neymar..
Προπονητής: Κάρλος Ντούνγκα (Βραζιλιάνος)

Πιθανή ενδεκάδα Κολομβίας: David Ospina - Camilo Zuniga, Cristian Zapata, Jeison Murillo, Darwin Andrade, Edwin Valencia, Carlos Sanchez, Juan Guillermo Cuadrado, James Rodrigue, Teofilo Gutierrez, Radamel Falcao.
Προπονητής: Χοσέ Πέκερμαν (Αργεντίνος)

Διαιτητής αναμέτρησης: CARLOS ΑSTROZA (CHILE)

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ 17/6 02:30 Bραζιλία-Κολομβία (Κόπα Αμέρικα 2015)
G/G 1.87

Πατήστε εδώ στην σελίδα μας στο facebook και δηλώστε συμμετοχή στον 1ο διαγωνισμό του "Παίζοντας Αμυνα" έως τις 19/6/2015 (23:45) λίγο πριν αρχίσει η 3η αγωνιστική των ομίλων.

Προβλέψτε το ζευγάρι του τελικού στο Copa America 2015 και ένας τυχερός θα κερδίσει μία paysafecard των 25 ευρώ!

Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε!!!

Η συντακτική ομάδα του Paizontasamuna.eu!!!