Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νέστος Χρυσούπολης - ΑΟ Τρίκαλα 3-0: Σήκωσε και το Super Cup ο Νέστος

Ασταμάτητος ο Νέστος Χρυσούπολης επιβλήθηκε 3-0 των Τρικάλων στον τελικό που έγινε στην Κατερίνη και σήκωσε και το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών.


Αυτός είναι ο πέμπτος στην ουσία τίτλος της χρονιάς για την ομάδα της Χρυσούπολης.

Ο Νέστος κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Καβάλας, το Κύπελλο Ερασιτεχνών, ενώ εξασφάλισε την άνοδό του στη Γ’ Εθνική μέσω μπαράζ(1ος στον 1ο όμιλο για το Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ομάδων ΕΠΣ) και τώρα το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών .

Στο τελευταίο ματς της χρονιάς, μπήκε πάλι δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί από λάθος της άμυνας των Τρικάλων με τον Χασάνογλου. Νέστος Χρυσούπολης - ΑΟ Τρίκαλα 1-0
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Παυλάκης δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Νέστο με δέκα παίκτες.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Καβάλας έπαιζε με δέκα παίκτες, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 53΄από κόρνερ του Δεσύλλα ο Στέρεφ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 2-0 για το Νέστο.

Στο 60΄ μεγάλη ευκαιρία για το Νέστο σε τετ α τετ του Ζγκούρη.

Στο 62΄ο Κούτεφ απέναντι απο τον Ντάσκα με πλασέ έκανε το 3-0.


Διαδικαστικό χαρακτήρα, είχαν τα τελευταία λεπτά με το Νέστο Χρυσούπολης να παίρνει το τρόπαιο του super cup και να πανηγυρίζει έξαλλα με το σφύριγμα της λήξης έναν ακόμα τίτλο φέτος.

Διαιτητής του αγώνα Super Cup Ερασιτεχνών, Νέστος Χρυσούπολης-Τρίκαλα (6/6/2015, 18:00, Δημοτικό Αιγινίου) ο Παναγιώτης Συμεωνίδης (ΕΠΣ Πιερίας)
με βοηθούς τους Στέφανο Παρασίου (ΕΠΣ Ημαθίας) και Σταύρο Σίπκα (ΕΠΣ Πέλλας).
Χρέη 4ου θα εκτελέσει ο Λάμπρος Παπαργυρίου (ΕΠΣ Πιερίας) και παρατηρητή διαιτησίας ο Χρήστος Ιωαννίδης (ΕΠΣ Σερρών)».


Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Στέρεβ, Παυλάκης, Γαμβρέλης, Σιαματάς, Παπαδάτος, Χασάνογλου (77’ Τσέκος), Μαχαιρούδης (46’ Μανούκος), Κούτεφ, Δεσύλλας, Γκατζολάρι
ΑΟ Τρίκαλα: Ντασκας, Σκούπρας, Κουτσόπουλος (11’ Παπαευθυμίου Π.), Γιώτας, Τέλλος, Βαγγελή (68’ Μηνάς), Καμπλιώνης, Σπάσιτς (46’ Πέντσας), Σαχινίδης, Κέρι, Μοσχάκης

Photo: pamespor.gr