Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Περιφέρεια ΑΜΘ τίμησε την "Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας" (Photos)

Σήμερα Τρίτη 05 Μαΐου 2015, η Περιφέρεια ΑΜΘ, με πρωτοβουλία της Π.Ε. Καβάλας τίμησε την "Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας", για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό της στην Α1 Εθνική.


Την εκδήλωση πλαισίωναν εκτός του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θ. Μαρκόπουλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ Προκόπιος, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γ. Παυλίδης, η Δήμαρχος Καβάλας κα. Δ. Τσανάκα, ο Ταξίαρχος –Υποδιοικητής της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας Καβάλας κ. Προδρ. Φωτακίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αβραάμ Κοσκερίδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κων/νος Αντωνιάδης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Σωτ. Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αλεξ. Ιωσηφίδης, ο Επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κων/νος Μορφίδης, ο Οικονομικός Επόπτης του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης κ. Τάσος Μεταξάς, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ κ. Ντίνος Κανάκης, οι κ.κ. Σίμος Ανθουλάκης ο οποίος είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΑΟΚ Καβάλας και Στ. Κατρακυλάκης, ο Πρόεδρος του ΣΦΑΟΚ κ. Ι. Καραμάνης, η Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων της Π.Ε. Καβάλας κα. Φιλ. Κοχλιαρίδου, ο Αντιπρόεδρος των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών κ. Δημ. Γουργιώτης, ο Γ.Γ. της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας Βασ. Χατζηραφαηλίδης, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεωρ. Κουράκος και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κ. Απόστ. Βαγενάς.

Εκ μέρους της «Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας» ο Πρόεδρος κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου, ο Αντιπρόεδρος Βαγ. Παππάς , ο Προπονητής Ι. Τζίμας, ο TEAM MANAGER κ. Νίκος Πενταζίδης και εκ των νικητών, ο αρχηγός της ομάδας κ. Σωτ. Καραποστόλου και οι κ.κ. Καραμπούλας και Αγγελακόπουλος.

Την απονομή του Κυπέλλου στην Πρωταθλήτρια ομάδα Μπάσκετ Α2 2014 – 2015 την έκαναν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Γ. Παυλίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θ. Μαρκόπουλος.

Την Τιμητική Πλακέτα στον Πρόεδρο κ. Κ. Παπακωνσταντίνου εκ μέρους της Περιφέρειας την έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φ.Ν.Θ. κ.κ. Προκόπιος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας αφού καλώς όρισε τους καλεσμένους δήλωσε: «Είμαστε συγκεντρωμένοι σήμερα στο κτήριο της Π.Ε Καβάλας, για έναν ξεχωριστό λόγο και αυτός είναι για να τιμήσουμε την μόνη ομάδα της Περιφέρειάς μας, η οποία κατέχει τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Πανηγυρίσαμε ζεστά τις δεκαέξι συνεχόμενες νίκες και εκείνο που θέλουμε να πούμε ως Περιφέρεια είναι ότι τιμάμε την Ένωση, όπου προβάλει την πόλη της Καβάλας, αλλά και το παράδειγμα που δείχνει στα παιδιά. Ο προπονητής και η ομάδα έκανε μια μεγάλη προσπάθεια, γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να τους τιμήσουμε, όχι στενά η διοίκηση της Περιφέρειας, αλλά η Περιφέρεια συνολικά».

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης δήλωσε: «Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο, στη Διοίκηση, την Τεχνική ηγεσία, στα μέλη της ομάδας και να πω ότι μας κάνατε υπερήφανους, το φίλαθλο κοινό της Καβάλας, το Νομό και όλη την Περιφέρεια. Η άνοδος της ομάδας στην Α1 είναι ένα σημαντικό γεγονός, εκτός από την αθλητική της διάσταση έχει σημαντικές προεκτάσεις στην ανάπτυξη, στην ψυχολογία της περιοχής, στην οικονομία αλλά και στην κοινωνία. Για αυτούς του λόγους εμείς θα είμαστε δίπλα στο βαθμό και στην έκταση που μας το επιτρέπουν οι συνθήκες και θέλω να σας βεβαιώσω κύριε Πρόεδρε ότι η Περιφέρεια με ένα συμβολικό τρόπο θα ανταμείψει αυτή σας την προσπάθεια».

Τέλος ευχήθηκε συγχαρητήρια και καλή δύναμη και πορεία στην Α1.