Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΎΠΟΛΗΣ - ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Νίκη και επιστρέφει Γ' Εθνική ο Νέστος

Μόνο νίκη θέλει ο Νέστος Χρυσούπολης σήμερα το απόγευμα στις 5 με αντίπαλο την ΑΕ Διδυμοτείχου για να πάρει την άνοδο στην Γ' Εθνική.
Στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς η ομάδα της Χρυσούπολης αντιμετωπίζει για την 6η και τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα των πρωταθλητριών ΕΠΣ την πρωταθλήτρια ομάδα του Έβρου.

Ο Νέστος βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από 5 αγώνες με ένα μόλις βαθμούς διαφορά από το Άβατο.

Βαθμολογία
Νέστος Χρυσούπολης 11
Άρης Αβάτου 10
Δόξα Προκυνητών 3
ΑΕ Διδυμοτείχου 2

Στο άλλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στην Κομοτηνή Δόξα Προσκυνητών - Άρης Αβάτου

Με νίκη ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στην Κομοτηνή ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και τον Άρη Αβάτου παίρνει την άνοδο ενώ έχει και το πλεονέκτημα  σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Νέστος μπαίνει στο φινάλε των μπαράζ ανόδου με πλεονέκτημα καθώς ακόμα και στην περίπτωση που δεν κερδίσει (κάτι δύσκολο απέναντι στην ουραγο της βαθμολογίας και αδιάφορη ΑΕΔ), αν δεν κερδίσει η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ξάνθης στην Ροδόπη..

Διατητής στο παιχνίδι της Χρυσούπολης ορίστηκε ο Σταμάτης Μαλιχιτούδης, με βοηθούς τους Ηλία Παπαδόπουλο και Αθανάσιο Χαδημόγλου όλοι της  ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στην αναμέτρηση της Κομοτηνής διατητής ο Δημήτρης Καραντώνης, με βοηθούς τους Στέφανο Παρασίου και Κώστα Πάντση της ΕΠΣ Ημαθίας.

Συντονιστείτε στο metropoliskavalas.blogspot.gr για live ενημέρωση από το φινάλε των μπαράζ ανόδου με τα παιχνίδια Νέστος Χρυσούπολης – ΑΕ Διδυμότειχου και Δόξα Προσκυνητών – Άρης Αβάτου.