Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Μετά την αναδιάρθρωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου και την δημιουργία της Super league 2 οι υπεύθυνοι νόμιζαν πως το Ελληνικό ποδόσφαιρο έφτιαξε και οι ομάδες απέκτησαν οικονομική επιφάνεια.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε και τρανό παράδειγμα αποτελεί η ομάδα του Απόλλων Πόντου ο οποίος δεν συμπληρώνει αποστολή για να ταξιδέψει στα Χανιά.
'
Με την πλάτη στον τοίχο είναι ο Απόλλων Πόντου, που αδυνατεί να κατέβει στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Κισσαμικό, κάτι που σημαίνει πως η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Super League 2 θα κατοχυρωθεί υπέρ των Κρητικών με σκορ 3-0, ενώ οι «κοκκινόμαυροι» θα τιμωρηθούν και με αφαίρεση τριών βαθμών. Η μαζική αποχώρηση ποδοσφαιριστών λόγω των οικονομικών προβλημάτων σε συνδυασμό με την αδυναμία έκδοσης δελτίων οδήγησε τους Πόντιους σε αυτή την απόφαση, την οποία μάλιστα γνωστοποίησαν με επίσημη ανακοίνωση, όπου και αναφέρουν πως δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια για την έκδοση νέων δελτίων.



Η ανακοίνωση του Απόλλων Πόντου αναφέρει τα εξής: «Μετά τις αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, παρά τις προσπάθειες μας, δεν κατέστη δυνατόν να προλάβουμε να εκδώσουμε δελτία των νέων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών μας, ώστε, προσθετικά με τους υγιείς ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε, να συμπληρωθεί επαρκής αριθμός ποδοσφαιριστών, ο οποίος να μας επιτρέπει να συμμετέχουμε στον αγώνα που έχει οριστεί να τελεστεί στη πόλη των Χανίων, στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων στις 12/01/2020 ώρα 15.00 με αντίπαλο τον Κισσαμικό».





Θα πρέπει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο Απόλλων Πόντου δεν κατέβει σε άλλα δυο παιχνίδια, τότε αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. Στις δυο επόμενες αγωνιστικές, ο Απόλλων αντιμετωπίζει τη Δόξα Δράμας (εκτός) και τον Απόλλων Σμύρνης (εντός)