Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Πανιώνιος και ΑΕΚ στα ημιτελικά

Ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τους ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Πανιώνιο και ΑΕΚ να παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά.


Στο μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό οι κιτρινόμαυροι (15 κατακτήσεις Κυπέλλου), μετά την μεγάλη νίκη που πήραν στο πρωτάθλημα την Κυριακή (1-2) από τους ερυθρόλευκους, επικράτησαν με 2-1 και στη ρεβάνς του 0-0 για το Κύπελλο και προκρίθηκαν πανηγυρικά στα ημιτελικά.

Εύκολα στα ημιτελικά και ο Πανιώνιος με 2 νίκες απέναντι στην Λαμία. Με δύο Κύπελλα στην συλλογή του, πέρασε με 4-1 από την Λαμία διπλασιάζοντας τις νίκες του μετά από το 1-0 της Νέας Σμύρνης.

Στα ημιτελικά πέρασε και η δύο φορές Κυπελλούχος ΑΕΛ, που νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2 στην παράταση αφού οι Ηπειρώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα στους Ζωσιμάδες (1-2).

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε το τίτλο του φαβορί και μετά το 2-0 της Τούμπας επικράτησε 3-1 και στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου και έγινε η τέταρτη ομάδα που θα μπει στην κληρωτίδα των ημιτελικών.

Η κλήρωση για την ανάδειξη των αντιπάλων στην ημιτελική φάση θα διενεργηθεί την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 στα γραφείο της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τα διαστήματα 27 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου 2018 (1η αγωνιστική), 17-19 Απριλίου 2018 (2η αγωνιστική) και ο τελικός για το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.