Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Α2 Γυναικών Volley: Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος 2017-2018. 6η η Καβάλα

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος 2017-2018 στους Β1, Β2 ομίλους της Α2 Γυναικών με τη συμμετοχή του Α.Ο. Καβάλα στον Β1 όμιλο.


Η Καβάλα τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας και θα αγωνιστεί με στόχο την παραμονή στα play out με αντιπάλους τη Νέα Βύσσα και τον Αλέξανδρο Γιαννιτσών που κατέλαβαν την 5η, και 7η θέση αντίστοιχα.

Οι 3 ομάδες θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία. Η 5η Νέα Βύσσα ξεκινά με 3 βαθμούς η Καβάλα με 2 και ο Αλέξανδρος Γιαννιτσών με 1βαθμό.

Η ομάδα που θα τερματίσε στην τελευταία θέση θα υποβιβαστεί μαζί με τον Αρχέλαο Κατερίνης που έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό.

Η Τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος στον β1 όμιλο της Α2
1. ΜΑΣ Νέα Γενιά 35
2. ΑΣ Ελπίς 32
3. ΓΣΓ Νίκη 31
4. ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση 26
5. ΑΟ Ν. Βύσσας 22
6. ΑΟ Καβάλας 12
7. ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 10
8. ΓΑΣ Αρχέλαος -15

Νέα Γενεά, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Νίκη Αλεξανδρούπολης και Ναύαρχος Βότσης κατέλαβαν τις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα δύο γύρων, σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων που θα βγει μετά την κλήρωσης της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ (5/2).

H βαθμολογία στα play off διαμορφώνεται ως εξής: Νέα Γενεά 4β., Ελπίδα Αμπελοκήπων 3β., Νίκη Αλεξανδρούπολης 2β., Ναύαρχος Βότσης 1β.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η και 2η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα, θα προκριθούν στην Γ' φάση.

Στον Β2 όμιλο στις πρώτες τέσσερις θέσεις τερμάτισαν οι ΠΑΟΚ, ΕΑ Λαρίσης, Σταυρούπολη και ΑΣ Γιάννενα. Η βαθμολογία στα play off διαμορφώνεται ως εξής: ΠΑΟΚ 4β., ΕΑ Λαρίσης 3β., Σταυρούπολη 2β., ΑΣ Γιάννενα 1β.

Στα πλέι άουτ παίρνουν μέρος οι ΑΣΚ Λαγκαδά, ΓΣ Νίκαιας και Ασκληπιός Τρικάλων. Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής: ΑΣΚ Λαγκαδά 3β., ΓΣ Νίκαιας 2β., Ασκληπιός Τρικάλων 1β.