Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Θεατρική Ομάδα Μικροί ήρωες: Ευχαριστήρια επιστολή προς τη Δήμαρχο Καβάλας

Ευχαριστήρια επιστολή προς τη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, από την θεατρική ομάδα, Μικροί Ήρωες. Αξιότιμη Κυρία Δήμαρχε,


Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε αρχικά να σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα της διαγωνιστικής διαδικασίας του 7ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας που πραγματοποιήθηκε από 21 έως και 28.10.2017 και στο οποίο είχαμε τη χαρά να συμμετάσχουμε.

Στο Φεστιβάλ διαγωνίστηκαν επτά θεατρικά ερασιτεχνικά σχήματα τα οποία ήταν τα εξής: Ομάδα «Σχοινοβάτες» από την Κύπρο, Θέατρο Περιγιαλίου ‘’Απόλλων’’ από την Κόρινθο , Κορινθιακό Θέατρο "Βασίλης Ρώτας", από την Κόρινθο , Θέατρο Σητείας, Θεατρική ομάδα Πανεπιστημίου Κρήτης, ομάδα «Εξόρυξη» από το Λαύριο. Η ομάδα μας διαγωνίστηκε την Πέμπτη 26.10 με το έργο της Γιούλης Αποκατανίδου « Λέγκω η ατιμασμένη κόρη».

Το Σάββατο 28.10 έγινε η απονομή και η ομάδα μας απέσπασε τα εξής: Βραβείο Σκηνοθεσίας ο Ανδρέας Λαδάς, Βραβείο β΄ Αντρικού ρόλου ο Τάσος Καλαφάτης, Βραβείο β΄ Γυναικείου ρόλου η Ελευθερία Τσαρτσάρη, Βραβείο Φωτισμού ο φωτιστής μας Ευθύμης Ευθυμιάδης,, και έπαινο για ιδιαίτερο ρόλο στην παράσταση ο Ανδρέας Λαδάς Τα βραβεία αυτά , που μας ικανοποίησαν ιδιαιτέρως, αποτελούν τα εχέγγυα της πορείας και της « δουλειάς» μας, που ποτέ δεν παύει και κάθε χρόνο ανεβάζει τον πήχη και πιο ψηλά. Αποτελούν επίσης και το «πρόσωπο» της ομάδας μας στο κοινό της πόλης αλλά και στο γνώριμο πια και πολύ αγαπητό κοινό της Ιεράπετρας.

Κυρία Δήμαρχε,
Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας το οφείλουμε σε σας, μα και στους συνεργάτες σας, που μας στηρίξατε οικονομικά, ηθικά και πολιτιστικά. Η παρουσία του Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ κ Πετρόπουλου στην διοργάνωση , είχε ιδιαίτερη βαρύτητα για την εικόνα της ομάδας μας , την διεύρυνση των δημοσίων σχέσεων με τους διοργανωτές , μα και την άριστη προβολή της πόλης μας στην Κρήτη.

Επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για την γενναιοδωρία, τη στήριξη μα πάνω απ΄όλα για την ηθική συμπαράσταση και την ικανοποίηση που μας δώσατε, « αγκαλιάζοντας» την ομάδα μας.

Προσωπικά πιστεύουμε πως ο πολιτισμός και η κουλτούρα παράγονται και προάγονται επιτυχώς εφόσον στηρίζονται απο ανθρώπους που τους σέβονται. Κι εσείς μας το αποδείξατε αυτό.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς να είστε πάντα γερή, πάντα ευαισθητοποιημένη και πάντα στις επάλξεις, να μεριμνείτε για όλους τους πολίτες της όμορφής μας πόλης και θα μας χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σε επόμενες παραστάσεις μας.