Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Εκπρόσωποι της ΕΠΟ στα τουρνουά ακαδημιών της ΕΠΣΚ

Παρουσία εκπροσώπων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθού τα 2 νέα τουρανουά ακαδημιών της ΕΠΣΚ.


Όπως ανακοίνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στο τουρνουά Κ-11 στην Πέρνη την ΕΠΟ πρόκειται να εκπροσωπήσει ο κ. Γιώργος Πανίδης. 

Το τουρνουά διοργανώνει η ΕΠΣ Καβάλας και πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017. 

Ο κ. Γιώργος Πανίδης είναι μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καθώς και πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, αλλά κυρίως βαθύς γνώστης του Ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΟ, θέλοντας για μία ακόμη φορά να τιμήσει τη σοβαρή προσπάθεια που καταβάλλει η ΕΠΣ Καβάλας, προωθώντας το ποδόσφαιρο και προσελκύοντας τα νεαρά παιδιά στα γήπεδα, δεν ήθελε να είναι απούσα. Για το λόγο αυτό, θα δώσει και πάλι το παρών της με τον ερχομό του κ. Γιώργου Πανίδη στο τουρνουά της Πέρνης, την Κυριακή 19/11/2017.

Εκπροσώπηση θα έχει η ΕΠΟ και στο τουρνουά Κ-9 που θα γίνει στην Χρυσούπολη.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 η ΕΠΣ Καβάλας διοργανώνει τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, κατηγορίας (Κ-9), στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης.

Για μία ακόμη φορά μία σημαίνουσα προσωπικότητα του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θα τιμήσει τη διοργάνωση και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές με την παρουσία του στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Πρόκειται για τον πρώην ταμία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, κ. Χρήστο Καραβασίλη.

Ο κ. Καραβασίλης μετά τη λήξη των αγώνων θα τιμήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, απονέμοντας τους διπλώματα συμμετοχής.