Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

<ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΜΕ>....ΣΤΑ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....

 Πρωταθλητές στη συνταγογράφηση και κατανάλωση αντιβιοτικών είναι οι Έλληνες, σύμφωνα με τα στοιχεία της ετήσιας έκθεσης του Ο.Ο.Σ.Α που αφορά στην Υγεία.
 Είμαστε οι πρώτοι στην κατανάλωση αντιβιοτικών διεθνώς,σύμφωνα με τα νεωτέρα στοιχεία που δημοσιεύονται στην έκθεση για το 2017.
Η Γαλλία ακολουθεί στη δεύτερη θέση και τελευταίοι στην κατανάλωση αντιβιοτικών είναι οι Ολλανδοί.Τα...δυσάρεστα συνεχίζονται καθώς είμαστε επίσης παγκόσμιοι δευτεραθλητές όσον αφορά το κάπνισμα!Από την ίδια έκθεση προκύπτει ότι το 20% των γυναικών και σχεδόν το 35% των ανδρών, εξακολουθούν να καπνίζουν σε καθημερινή βάση στη χώρα μας, η οποία με ποσοστό 27,3% μαζί με την Τουρκία, είναι η δεύτερη χώρα μετά την Ινδονησία- ανάμεσα σε 43 χώρες όπου υπάρχουν στοιχεία- στην καθημερινή κατανάλωση καπνού, όταν ο μέσος όρος των χωρών του Ο.Ο.Σ.Α είναι 18,4%. Μετά την Ελλάδα και την Τουρκία, οι περισσότεροι καπνιστές καταγράφονται στην Ουγγαρία, την Κίνα και την Αυστρία, ενώ οι λιγότεροι στην Ιρλανδία, το Μεξικό και τη Βραζιλία.