Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι ομάδες του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής 2016-2017

Ξεκινάει σε λίγες μέρες το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με συμμετοχή του Νέστου Χρυσούπολης και της Καβάλας.
Διαφορετική η εικόνα στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής 2016-2017 μετά την περσινή "σφαγή" όπου 8 ομάδες υποβιβάστηκαν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στο φετινό πρωτάθλημα  παίρνουν μέρος 15 ομάδες.

Αυτή είναι η 3η συνεχόμενη σεζόν με την Καβάλα στην Γ' Εθνική.

Θα αντιμετωπίσει τις "γνώριμες" από πέρσι Δόξα Δράμας, Λαγκαδά, Εορδαϊκό, Απόλλων Καλαμαριάς, Νέστο Χρυσούπολης, Καμπανιακό και τις "άγνωστες" Δόξα Προσκυνητών, ΑΟ Καρδίας, Μακεδονικό Φούφα, Ορφέα Puma Ξάνθης, Απόλλων Παραλιμνίου, Αλμωπό Αριδαίας, ΑΕ Ποντίων,Νάουσα.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει την επόμενη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα.

Μακεδονικός Φούφα: Ομάδα της ΕΠΣ Κοζάνης. Ανέβηκε ως πρώτος από τον 4ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική μαζί με την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου που πήρε την δεύτερη θέση.

Το γήπεδο της Πτολεμαΐδας θα χρησιμοποιεί ως έδρα ο Μακεδονικός Φούφα μέχρι νεωτέρας.

Ο Φούφας (Τοπική Κοινότητα Φούφα - Δημοτική Ενότητα ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ), ανήκει στον δήμο ΕΟΡΔΑΙΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΚΟΖΑΝΗΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”. Απογραφή του 2011 : 575 μόνιμοι κάτοικοι

ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου: Ομάδα της ΕΠΣ Γρεβενών πήρε την 2η θέση στα μπαράζ ανόδου πίσω από τον Μακεδονικό Φούφα και μαζί την άνοδο στην Γ' ΕΘνική.

Ο Βατόλακκος (Τοπική Κοινότητα Βατολάκκου - Δημοτική Ενότητα ΓΡΕΒΕΝΩΝ), ανήκει στον δήμο ΓΡΕΒΕΝΩΝ της Περιφερειακής Ενότητας ΓΡΕΒΕΝΩΝ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “ο Βατόλακκος”. Κάτοικοι 287. Στα μπαράζ ανόδου είχε έδρα το ΔΑΚ Γρεβενών

Αλμωπός Αριδαίας: Η ομάδα της Αριδαίας γιόρτσε πρόσφατα τα 90 χρόνια ζωής.

Ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας ο Αλμωπός πήρε την 1η θέση στον 3ο όμιλο των μπαράζ ανόδου Γ' Εθνική.

Η Αριδαία είναι κωμόπολη του νομού Πέλλας, έδρα του Δήμου Αλμωπίας και κάποτε έδρα της πρώην επαρχίας Αλμωπίας. Έχει πληθυσμό 7.040 κατοίκους 2001

Έδρα της ομάδα είναι πάντα το Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας 

Νάουσα: Η δεύτερη ομάδα που πήρε την άνοδο από τον 3ο όμιλο στα  μπαράζ ανόδου Γ' Εθνική

Ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η Νάουσα βρίσκεται στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας, 22 χιλιόμετρα βορειότερα από την πρωτεύουσα του νομού Βέροια. Έχει πληθυσμό 18.882 (2011).
 
Έδρα δημοτικό στάδιο Νάουσας.

ΑΟ Καρδίας: Ομάδα της ΕΠΣΜ πήρε την 1η θέση στον 2ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική.

Η Καρδία είναι κωμόπολη του δήμου Θέρμης, της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης και προάστιο της πόλης της Θεσσαλονίκης. Στην απογραφή του 2011 είχε 3.394 κατοίκους.

Το γήπεδο του Ποσειδώνα Ν Μηχανιώνας θα έχει έδρα για την σεζόν 2016-2017 στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ο ΑΟ Καρδίας

Απόλλων Παραλιμνίου: Πρωταθλήτρια ΕΠΣ Σερρών ανάβηκε ως δεύτερη στον 2ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική πίσω από τον Α.Ο. Καρδίας.

Το Παραλίμνιο (καθαρεύουσα Παραλίμνιον) είναι οικισμός της περιφερειακής ενότητας Σερρών και ανήκει διοικητικά στον δήμο Εμμανουήλ Παππά. Κάτοικοι 525

Έδρα γήπεδο Παραλιμνίου

Ορφέα Puma Ξάνθης: Πρωταθλητής ΕΠΣ Ξάνθης πήρε την άνοδο από τον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου μαζί με την Δόξα προσκυνητών από την Ροδόπη.

Δόξα Προσκυνητών: Πρωταθλήτρια Ροδόπης

Προσκυνητές Ν.Ροδόπης. Βρίσκεται στο νότιο – νοτιοανατολικό τμήμα του Νομού Ροδόπης.
Οι Προσκυνητές (Τοπική Κοινότητα Προσκυνητών - Δημοτική Ενότητα ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ), ανήκουν στον δήμο ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ της Περιφερειακής Ενότητας ΡΟΔΟΠΗΣ. [800 κάτοικοι]

Συνεχίζεται