Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τουρνουά Ακαδημιών της ΕΠΣΚ

Δελτίο Τύπου

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας θέλει να κλείσει το έτος 2017 με δύο ακόμη τουρνουά που απευθύνονται σε ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Επί της ουσίας πρόκειται για τα τουρνουά που θα διεξάγονταν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν ανάγκασαν την Ένωση να προβεί στην αναβολή τους.

Η αρμόδια Επιτροπή , λίγες ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θέλει να διοργανώσει τη δική της ποδοσφαιρική γιορτή με τα δύο τουρνουά που απευθύνονται σε ποδοσφαιριστές των κατηγοριών (Κ-9) και (Κ-11).

Όλοι μαζί θέλουμε να αποχαιρετίσουμε το ποδοσφαιρικό έτος 2017, που κατά κοινή ομολογία ήταν αρκετά πλούσιο σε εκδηλώσεις, αφού από το Σεπτέμβριο του 2017 έως και σήμερα η ΕΠΣ Καβάλας διοργάνωσε τόσα τουρνουά, που κάλυψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες όλων των σωματείων μας.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, την επιθετική πολιτική ως προς τη διοργάνωση των ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων, η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής έχει προγραμματίσει για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 δύο τουρνουά.

Η κατηγορία (Κ-11) θα δώσει τους αγώνες της στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ενώ αυτή της (Κ-9) στις εγκαταστάσεις του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ.

Όπως συνέβη και στα προηγούμενα τουρνουά, έτσι και σε αυτά θα απονεμηθούν διπλώματα σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους. Είναι αλήθεια, ότι η τιμή ενός διπλώματος μπορεί να είναι απειροελάχιστη, ωστόσο μέσα στο μυαλό ενός νεαρού ποδοσφαιριστή αποκτά τεράστια αξία. Είναι η ηθική ικανοποίηση, η επιβράβευση, η τιμή για τη συμμετοχή και όχι για την κατάκτηση της νίκης. Άλλωστε, σε ένα τουρνουά που απευθύνεται σε τόσο νεαρά παιδιά δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος. Νικητής είναι το ποδόσφαιρο.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομής
Δημήτρης Ρουμελιώτης